The Evil Within PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.

Így néz ki a The Evil Within női főhőse?

A The Evil Within Twitter-csatornáján egy meglehetősen sokatmondó kép tanúskodik arról, hogy a túlélőhorrorban egy női főszereplő is tiszteletét teszi. Persze lehet, hogy csak Sebastian csajával van dolgunk.

E3 2013: Kiszivárgott The Evil Within gameplay

Shinji Mikami új horrorjátékából még nem láttunk mindent. Néhány újságíró zárt ajtók mögött is megtekinthette a The Evil Withint, az egyikük kémfelvételt is készített a bemutatóról, a rajongók legnagyobb örömére.

E3 2013: Először mozog a The Evil Within

Shinji Mikami horrorjátéka is megmutatta magát az idei Electronic Entertainment Expón. A Sony külön bejáratú műsorában hull le a lepel a játékmenetről. Maga Peter Hines, a Bethesda fejese tolmácsolja a látottakat.

E3 2013: Új képeken a The Evil Within

Kereken két hét múlva startol el az idei Electronic Entertainment Expo, ám a Tango Gameworks addig sem hagy minket útravaló nélkül. Öt friss screenshot landolt nálunk a Mikami mester hideglelős horrorjátékából.

The Evil Within előzetes

Sebastian fejjel lefelé lógott egy húskampón, körülötte a falakat vér borította, a sarokban emberi torzók hevertek szabálytalan halomban. A Hentes még nem rá figyelt, egy másik bajba jutott felé közelített. A láncfűrész felberregett.

The Evil Within - képeken a főhős

Enyhe hipster beütése van a The Evil Within főhősének, Sebastiannak. Az SZTK-keretes szemüvege tekintélyt parancsol a nyomozónak, aki megmagyarázhatatlan halálesetek miatt keresi fel a szóban forgó kisvárost.

The Evil Within - részletek a játékmenetről

A korábbi ígéreteknek megfelelően befutott az IGN leleplező előzetese a The Evil Withinről, amiből nem kevés friss infót tudtunk meg Shinji Mikami legújabb agymenésének játékmenetéről. Ez horror lesz a javából!

The Evil Within - az első részletek

Ma délután a Bethesda Japan bemutatta Shinji Mikami legújabb alkotását, a The Evil Withint. A hétfői konkrétumok előtt némi infómorzsa azért jutott a hétvégére is - vessük bele magunkat!

Itt a Bethesda-bejelentés: The Evil Within

Nos, új Wolfenstein nincsen, viszont a másik tipp bejött: a Bethesda ma (újra) bemutatta Shinji Mikami új horrorjátékát, a Project Zwei-t: a játék The Evil Within címmel fog futni, további részletekre hétfőn számíthatunk.

Új teaser érkezett a Bethesdától

Befutott a második teaser anyag a Bethesda új projektjéből, ami természetesen ezúttal is nagyon rövid, de mégis rengeteg találgatásra ad okot. Ennek látszólag egyáltalán nincs köze a Wolfensteinhez.