The Evil Within PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.

Valamit teasel a Bethesda

A Bethesda rövid teasert tett közzé, a Vine-anyagon szögesdrót és egy forgó Bach-lemez látható. Bármi is legyen az, biztosan nem Fallout-folytatás lesz, ez már kiderült a vállalat marketingfejesétől.

Zwei - az első concept Mikami új horrorjátékából

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Shinji Mikami, japán játékfejlesztő-legenda visszatér ahhoz a műfajhoz, ahol mindig is toppon volt. Ráadásul a Bethesdának készíti el legújabb túlélő-horrorját a Tango Gameworks színeiben, mely a Zwei munkacímen fut. Itt van az első kép!

Shinji Mikami túlélő-horrort készít a Bethesdának

A Resident Evil, a Devil May Cry és a Shadows of the Damned atyja ismét egy túlélő-horrort hegeszt, mely 2013-ban lát napvilágot a Bethesda jóvoltából. Az úriember saját, új stúdiója, a Tango Gameworks színeiben látott munkához, s bár kezdeti szakaszban járnak, fekszik neki a téma.

Nem megy casual irányba a Bethesda

Egyre többször szembesülhetünk manapság a szomorú ténnyel, miszerint a nagy kiadók sorra állnak át, vagy erősítik meg casual részlegüket. Facebook, mobil, mindenféle olyan dolog, amitől a hardcore gamernek gyomorgörcse támad. Szerencsére a Bethesda marad a bevált pályán.

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.

Felvásárolta Shinji Mikami stúdióját a ZeniMax

A ZeniMax Media tovább folytatja agresszív terjeszkedését a játékpiacon. Az id Software, a Bethesda és az Arkane Studios után lecsaptak a Tango Gameworksre is, melyet a Resident Evil alkotója, valamint a Bayonetta és a Vanquish rendezője, Shinji Mikami irányít.