The Evil Within PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.

Kihaltak a jó horrorjátékok?

"Éjjelente, amikor leoltjuk a lámpákat, még mindig meg kell bizonyosodnom arról, hogy a lábam a takaró alatt van-e. Már nem vagyok gyerek, de... nem tudok úgy elaludni, hogy a lábamat elkaphatják."

Képeken a The Evil Within

Négy új screenshotot kaptunk a The Evil Withinről, és bár a minőségük nem a legjobb, kedvcsinálónak tökéletesen megfelelnek. A képeket egy kattintás után helyben megleshetitek, hajrá!

The Evil Within - három screenshot

A The Evil Within valószínűleg nemcsak a jövő év egyik leginkább várt horrorjátéka sokak számára, hanem úgy általában, az összes megjelenés előtt álló cím között is kiemelkedő helyet foglal el.

Bővített előzetes a The Evil Withinhez

Az Eurogamer Expón levetített gameplayhez képest pár perccel hosszabb kedvcsinálóval jelentkezett Shinji Mikami csapata. Továbbra is a játék első perceibe tekinthetünk bele. Nézd meg, ha nem félsz a hidegrázástól!

Húsz percig mozog a The Evil Within

Az Eurogamer Expón is előkerült a The Evil Within, ahol húsz perc erejéig mutogatták a játékot. Most vágatlanul, kifejezetten jó minőség mellett nézhetitek meg az erről készült felvételt!

TGS 2013: Itt a The Evil Within előzetese

Hamarosan elstartol Japán legnagyobb gamer eseménye, a Tokyo Game Show. Ennek apropóján egy trailer erejéig megcsodálhatjuk Shinji Mikami vadonatúj túlélőhorrorját, amely zsigeri borzongással kecsegtet.

Traileren a The Evil Within

A Sony japán sajtókonferenciáján új trailert vetítettek le a The Evil Withinről. Shinji Mikami új horrorjátéka az egyik legígéretesebb projekt a jövő évi megjelenések közül, ezt az előzetes is bizonyítja.

The Evil Within - kiszivárgott a prológus

Úgy szivárognak ki a The Evil Withinből a gameplay videók, mintha Shinji Mikami direkt kérné a rajongókat, hogy vegyék fel kamerával a játékot: most éppen a prológust nézhetjük meg.

The Evil Within - gameplay-szivárgás

Rövid és rossz minőségű gameplay felvétel szivárgott ki a The Evil Withinről, a lényeg viszont kivehető belőle: kétség sem férhet hozzá, hogy a közeljövő egyik legígéretesebb horrorjával van dolgunk.

Képeken a The Evil Within

A hétvégén zajló QuakeCon apropóján érkezett most öt új screenshot Shinji Mikami következő horrorjátékáról, a The Evil Withinről. A hideglelős képeket a galériánkban találod, erre fáradj!