Joy Ride Turbo X360

A Joy Ride folytatását már nem Kinecttel fogjuk irányítani: visszatér a kontroller, és bővülnek a lehetőségeink.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1572456600

Íme, a Games with Gold novemberi játékai

Bejelentette a Microsoft, hogy milyen játékokat kapnak majd novemberben az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal két Xbox One-os, egy Xbox 360-as és egy xboxos játéknak örülhetnek a játékosok.
1339837747

Joy Ride Turbo teszt

Hatalmas ugratók, elképesztő sebesség. A Kinect Joy Ride készítői búcsút intettek a mozgásérzékelős irányításnak, s miközben visszatértek a jó öreg kontrollerhez, a játék alapötletet is átírták. Minek körözgessünk folyton, ha szaltókat vetni sokkal viccesebb dolog?
1337710898

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.
1335594600

Hamarosan jöhet a Joy Ride Turbo

Örömhír mindenkinek, akit úgy hívnak, Daks! Érkezik a Kinect Joy Ride folytatása, ráadásul hetek múlva már elérhető is lesz XBLA-n. A címből azonban nem véletlenül hagyták le a Kinect szócskát: ezúttal kontrolleres bohóckodás kapunk avatarjainkkal és a kisautókkal.