Dead Space 3 PC, PS3, X360

Kietlen havas bolygón játszódik a harmadik rész, magvas kooperatív módot is raktak bele.
1357196412

Dead Space 3 - az előző részek tartalmából

A Visceral Games rémmesékbe is beillő montázzsal kedveskedett nekünk, melyből kiderül a játék előzménye, kezdve az USG Ishimurán megesett vérfagyasztó kalanddal. Mi történt Isaackel, míg megérkezett a Tau Volantisre?
1356607378

Úton a Dead Space 3 demója

Az Electronic Arts bejelentette, hogy szűk egy hónap múlva elérhetővé teszi a Dead Space 3 kipróbálható változatát. Konzolos megjelenésről szól a fáma, a PC-s verzió demójáról még nem hallottunk.
1356339633

Dead Space 3 - Isaac meghal karácsonykor

A Tau Volantis bolygón biztosan fehér karácsony lesz, ám a közös faállítás és hóemberépítés veszélyességi okokra hivatkozva idén elmarad: a nekromorfoktól cigányútra mehet a forralt bor. Ugye nem akarsz így járni?
1355409381

Kinect-támogatással jön a Dead Space 3

A Visceral Games a minap újra megmutatta néhány újságírónak a Dead Space harmadik részét, amiben nem csak a játék kooperatív módját próbálhatták ki a kollégák, de a Kinect-támogatást is leleplezték előttük.
1354190433

Dead Space 3 - tablókép az űrből

A Visceral Games és az EA egy szép adagnyi friss képet tett közzé a soron következő túlélőhorrorjából. A Dead Space 3 pályáin nagy a népsűrűség, elvégre nem egyedül kell irtanunk a nekromorfokat. A készítők túlzásba estek?
1352718000

Dead Space 3 - így kattan be Carver

A Visceral Games a múlt héten újra megmutatta az újságíróknak a Dead Space 3 kooperatív módját, az új demó pedig azért is nagyon érdekes, mert kiderül belőle: Carver mentális problémákkal küzd a történet szerint, akció közben hallucinációk és szürreális jelenetek nehezítik a dolgát.
1352403902

Hat új kép a Dead Space 3-ból

Ha azt hitted, az aktuális Barátok közt-epizód lesz a legijesztőbb pillanata a csütörtök estédnek, tévedtél: kaptunk hat darab friss screenshotot a Dead Space harmadik részéről, amik egy-egy borzongtató képkockát örökítenek meg a februárban érkező horrorjátékból.
1351677600

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.
1350565221

Dead Space 3 - videón a limitált kiadás finomságai

Akik előrendelik a Dead Space 3 - Limited Editiont, számos olyan extra cuccal gazdagodhatnak, melyek némileg könnyebbé teszik a nekromorfok megfékezését. A Witness Suit a rideg körülmények között is melegen tart, míg a Negotiatorral tökéletesen darabolhatjuk a szerves szöveteket.
1349787639

Dead Space 3 - képek a súlytalanság állapotában

Féltucat új screenshot futott be hozzánk a Visceral Games jóvoltából, melyek bemutatják, hogy milyen jó muri zérógravitáció mellett lebegni és orbitális pályán landolni. A mókának hamar vége szakad, elvégre pár vérszomjas nekromorf másként értelmezi a szervátültetés fogalmát.