Dead Space 3 PC, PS3, X360

Kietlen havas bolygón játszódik a harmadik rész, magvas kooperatív módot is raktak bele.
1349776800

MOBA készül a Dead Space alkotóinál?

A Visceral Games nemrég indított házon belüli Play4Free-részleget, ide keres most a csapat egy raklapnyi munkatársat. Ami különösen érdekes, hogy a free-to-play fejlesztéshez olyan embereket akarnak felvenni, akiknek van tapasztalata a MOBA játékok készítése terén...
1348655417

Dead Space 3 - tizenhét perc vérontás

A Visceral Games egy delejes játékmenet-felvétellel jelentkezett a Dead Space 3-ból. A készítők hangmérnöke és kreatív igazgatója ecseteli nekünk a játék jellegzetességeit, mialatt Isaac Clark éppen az Eudora névre hallgató misszióban igyekszik összemorzsolni a heréit. Van merszed hozzá?
1345824006

Hideglelés az új Dead Space 3 képeken

A nekromorfok sokkal ijesztőbbek, mint korábban, köszönhetően annak, hogy egyre jobban emlékeztetnek az emberre. Kemény jelenetekben nem lesz hiány a jövő februárban megjelenő Dead Space 3-ban - a féltucat új kép legalábbis erről tanúskodik. Spoiler! Hősök sisak nélkül!
1345528464

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1344962740

GC 2012: Dead Space 3 trailer és dátum

Noha a Dead Space 3 Gamescomon levetített előzetese nem mutat túl sok újdonságot, hangulatosnak nagyon hangulatos, ráadásul az Electronic Arts bejelentette mellé a játék megjelenési dátumát, így tudjuk, mikor kell rohanni a boltokba a Tau Volantis-expedícióért.
1344519036

Dead Space 3 - lidércnyomás kilenc képen

Az EA egy csokornyi új screenshotot tett közzé a közelgő Dead Space 3-ből. Néhányat már láttunk korábban is, de korántsem ilyen jó minőségben! Remélhetőleg a hónapok óta promózott akciójelenetek nem mennek a horrorélmények rovására. Isaac már nem ismer félelmet?
1343146794

Dead Space 3 - képek a feederekről

A Game Informer új előzetesében olvashatunk részletesebben is a Dead Space 3 új ellenfeleiről, a feederekről: kiderül, hogy kik ők, hogyan viselkednek, mit lehet ellenük tenni, ráadásul a mutánsokról most néhány kép is érkezett - ezeket természetesen helyben megleshetitek!
1340103755

Új regény készül a Dead Space alapján

Szeretjük a játékok alapján készült könyveket, főleg ha nem a végigjátszott történéseket szedik össze bennük, hanem valami pluszt tesznek hozzá a megismert univerzumhoz. Készül a második Dead Space-regény, ami ilyen lesz - a kiadója szerint idén ősszel kerülhet a boltok polcaira.
1339946036

5 millió példányt várnak a Dead Space 3-tól

Az Electronic Arts és a Visceral Games célja az volt a Dead Space 3 újdonságaival, hogy az új játék még nagyobb közönséghez juthasson el, mint elődjei - ennek értelmében az eladásokkal kapcsolatos várakozások is megemelkedtek, a játékból 5 millió példányt szeretnének eladni.