Guardians of Middle-Earth PS3, X360

A Gyűrűk Ura világa elevenedik meg egy DoTA-ra emlékeztető Battle Arena stílusú játékban.
1377522000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múlt héten Gamescomoztunk, ezért kimaradt a heti játékmegjelenéseket összefoglaló rovat is, most már viszont vége van a kiállításnak, úgyhogy gond nélkül tudunk ajánlgatni. Végül is logikus!
1376587800

PC-re is jön a Guardians of Middle-Earth

A Warner Bros. bejelentette, hogy PC-re is megjelenik a Guardians of Middle-Earth, a Steamre érkező átiratban minden tartalom benne lesz, ami a konzolos játékokban - a kérdés csak az, hogy megveszed-e.
1376571620

A Monolith újabb Gyűrűk Ura-játékon dolgozik?

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. egy új, titkos projekten dolgozik, amely a The Lord of the Rings világában játszódik. A jelek szerint az alkotás AAA-kategóriás akció-kalandjátéknak ígérkezik.
1367661631

Nyitott világú akciójátékon dolgozik a Monolith

Az első két F.E.A.R. és a Condemned fejlesztője egy LinkedIn-profil szerint már a következő generációs platformokat szemelte ki magának, ám új alkotása még a jelenlegi generációs gépekre is megjelenik.
1367492456

Guardians of Middle-Earth - Elrond úr színre lép

Új bajnokkal bővült a Guardians of Middle-Earth hősfelhozatala, tegnap óta mindenki ráteheti a kezét Völgyzugoly urára, Elrondra. A féltünde uralkodó alaposan összekuszálja az erőviszonyokat. Ja, nem.
1355749200

Guardians of Middle-Earth - itt a Hobbit-tartalom

Most, hogy mozikba került Peter Jackson új filmje, a Guardians of Middle-Earth is megkapta a Hobbit-tematikájú DLC-jét, amiben két új karakter, Bilbo és Bert, a troll csapódik a játék karakterkínálatához.
1354690800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!
1354551877

Launch traileren a Guardians of Middle-Earth

Holnap kezdődik meg a Guardians of Middle-Earth terítése, a játék először PSN-re érkezik, majd szerdán várható az xboxos változat megjelenése. Ennek apropóján nézhettek most meg egy launch trailert.
1353416417

Guardians of Middle-Earth - tápold fel a karaktered!

Vadonatúj előzetes landolt nálunk a Gyűrűk Ura MOBA-kivetüléséről, a Guardians of Middle-Earthről. Ha a könyvek és filmek legemlékezetesebb karaktereivel szeretnél lenyomni egy gyors iramú stratégiai csatát, akkor figyelned kell hőseid felszerelésének pontos összeállítására is.
1351348911

Guardians of Middle-Earth - Éowyn és Mozgog

Újabb karakterbemutató érkezett a Guardians of Middle-Earthből, a gameplay jelenetekkel dúsított felvétel szokás szerint két szereplőt leplez le a konzolokra érkező MOBA-anyagból. A Monolith ezúttal Éowynt és a rettenthetetlen Mozgogot vette elő, lássuk, ők mit tesznek hozzá a játékhoz!