Guardians of Middle-Earth - tápold fel a karaktered!

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 20.
  • Videó
Vadonatúj előzetes landolt nálunk a Gyűrűk Ura MOBA-kivetüléséről, a Guardians of Middle-Earthről. Ha a könyvek és filmek legemlékezetesebb karaktereivel szeretnél lenyomni egy gyors iramú stratégiai csatát, akkor figyelned kell hőseid felszerelésének pontos összeállítására is.

Mint megannyi más MOBA-játékban, a Guardians of Middle-Earthben is kulcsfontosságú tényező, hogy karaktereink felszerelését miként állítjuk össze. Az alábbi videó bemutatja nekünk a főbb sajátosságokat, valamint azt, hogy rengeteg egyedi kombináció közül melyik vezet sikerre. A Monolith következő játéka december 4-én jelenik meg PSN-en és XBLA-en.

11.
eddy22
Sajnos a LoL-hoz hasonlít...
9.
Raatkainen
Bukta lesz mint a War in the North. Ha tehetségtelen a csapat és ráadásul egy tapasztalatlan szőke csaj a fő dizájner akkor abból még jó hogy nem születik semmi jó.
7.
Lorthirash
Az a baj vele hogy semmi köze a Tolkien által megalkotott világhoz
6.
Lorthirash
Senki ne haragudjon de ez egy szr.... Közelébe sincs lolnak a másik az hogy az ilyen rts jellegű játékok kontrollerrel nem sokat érnek
5.
zadori75
Ez tetszik. Xbox.on kevés ilyen játék van, tuti vétel :)
4.
slawter
Valami egyedi kéne már, a GYU megérdemelné.
2.
Exinor
#1: Konzolon nincs más, kinőni nem fogja magát, mint a LoL, de el lehet majd vele szórakozni, bár a LoLt meg a Dotat is elviszi bármelyik mezei PC, én is egy középkategóriás laptoppal játszom, de a régi P4esen is eldöcög játszhatóan:)
Majd kiderül, demot azért kipróbálnám.
1.
Stormblast
Nem szeretem az embereket akik mielőtt kijönne egy játék elkezdenek kiabálni mindenhol hogy BUKTA LESZ, BUKTA LESZ, de most én egy leszek közülük. A piacot mondhatni uralja a league of legends, a maradék nagyrésze a dota 2-é, a maradék maradékja pedig a heroes of newerth-é. Ezekhez csatlakozni fog a blizzard dota, ami hogy ha tényleg nagyon jó lesz, elcsábíthat pár embert a többi moba-tól.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a fanatikus gyűrűkura fanokon kívűl nem sokan fognak tartósan játszani ezzel, mondhatni a név viszi majd a hátán egy kis ideig.
Úgyhogy kimondom: BUKTA LESZ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...