Guardians of Middle-Earth - tápold fel a karaktered!

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 20.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj előzetes landolt nálunk a Gyűrűk Ura MOBA-kivetüléséről, a Guardians of Middle-Earthről. Ha a könyvek és filmek legemlékezetesebb karaktereivel szeretnél lenyomni egy gyors iramú stratégiai csatát, akkor figyelned kell hőseid felszerelésének pontos összeállítására is.

Mint megannyi más MOBA-játékban, a Guardians of Middle-Earthben is kulcsfontosságú tényező, hogy karaktereink felszerelését miként állítjuk össze. Az alábbi videó bemutatja nekünk a főbb sajátosságokat, valamint azt, hogy rengeteg egyedi kombináció közül melyik vezet sikerre. A Monolith következő játéka december 4-én jelenik meg PSN-en és XBLA-en.

11.
11.
eddy22
Sajnos a LoL-hoz hasonlít...
9.
9.
Raatkainen
Bukta lesz mint a War in the North. Ha tehetségtelen a csapat és ráadásul egy tapasztalatlan szőke csaj a fő dizájner akkor abból még jó hogy nem születik semmi jó.
7.
7.
Lorthirash
Az a baj vele hogy semmi köze a Tolkien által megalkotott világhoz
6.
6.
Lorthirash
Senki ne haragudjon de ez egy szr.... Közelébe sincs lolnak a másik az hogy az ilyen rts jellegű játékok kontrollerrel nem sokat érnek
5.
5.
zadori75
Ez tetszik. Xbox.on kevés ilyen játék van, tuti vétel :)
4.
4.
slawter
Valami egyedi kéne már, a GYU megérdemelné.
2.
2.
Exinor
#1: Konzolon nincs más, kinőni nem fogja magát, mint a LoL, de el lehet majd vele szórakozni, bár a LoLt meg a Dotat is elviszi bármelyik mezei PC, én is egy középkategóriás laptoppal játszom, de a régi P4esen is eldöcög játszhatóan:)
Majd kiderül, demot azért kipróbálnám.
1.
1.
Stormblast
Nem szeretem az embereket akik mielőtt kijönne egy játék elkezdenek kiabálni mindenhol hogy BUKTA LESZ, BUKTA LESZ, de most én egy leszek közülük. A piacot mondhatni uralja a league of legends, a maradék nagyrésze a dota 2-é, a maradék maradékja pedig a heroes of newerth-é. Ezekhez csatlakozni fog a blizzard dota, ami hogy ha tényleg nagyon jó lesz, elcsábíthat pár embert a többi moba-tól.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a fanatikus gyűrűkura fanokon kívűl nem sokan fognak tartósan játszani ezzel, mondhatni a név viszi majd a hátán egy kis ideig.
Úgyhogy kimondom: BUKTA LESZ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...