Guardians of Middle-Earth - Éowyn és Mozgog

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 27.
  • Videó
Link másolása
Újabb karakterbemutató érkezett a Guardians of Middle-Earthből, a gameplay jelenetekkel dúsított felvétel szokás szerint két szereplőt leplez le a konzolokra érkező MOBA-anyagból. A Monolith ezúttal Éowynt és a rettenthetetlen Mozgogot vette elő, lássuk, ők mit tesznek hozzá a játékhoz!

Noha a legismertebb karaktereket már régen bemutatták a fejlesztők, azért akadnak még ismerős arcok, hiszen Éowynnel az is találkozhatott, aki legfeljebb csak a Gyűrűk Ura-filmeket látta eddig.

 

A rohani nemesasszony, a páncélinges szűz a Guardians of Middle-Earthben is tiszteletét teszi, de Mozgog, az ork harcos is játszható lesz; míg előbbi igazi healer karakter, addig utóbbi a tank szerepét töltheti majd be. A játék december 7-én érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra, letölthető formában.

5.
5.
voldi
Érdekes, de rajongóknak érdemes kipróbálni, már aki megteheti.
4.
4.
Dr_Durden
#2 Mivel ez egy Dota klón lesz, ezért csak online tudod majd játszani, amikor ez a játék 3000ft lesz már senki sem fog ezzel játszani, egyedül leszel a serveren:D
2.
2.
Jake Holden
#1: Nem csoda elvégre ez nem egy nagy durranás lesz én is majd akkor veszem meg konzolra ha majd 3000Ft lesz mert többet nem nagyon éri meg. De jó lenne egy a Gyűrők Ura névhez méltó játék végre és nem csak egy ilyen izé.
1.
1.
giga321
8 órás hír és sehol semmi hozzászólás ezidáig. Látszik mennyien várják ezt a gamet XD. Csak úgy tolong a sok ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...