Ratchet & Clank: QForce PS3, Vita

Visszatér Ratchet és elválaszthatatlan barátja, a sorozat első epizódjaira emlékeztető irányítással és játékmenettel.
1353769201

Ratchet & Clank: QForce - az első tíz perc

Ha csak a legutóbbi Ratchet & Clank-játékokkal játszottál, még semmit nem láttál. Az ígéretek szerint a QForce visszatér a gyökerekhez, amikor még arénaszerű küzdelmekben vettünk részt. Tekintsünk bele az első izgalmas percekbe!
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1353405646

Csúszik a PS Vitás Ratchet & Clank: QForce

A Sony bejelentette, hogy a Ratchet & Clank: QForce PS Vitás verziója mégsem jelenik meg az előre kitűzött időpontban. A PS3-as verzió továbbra is november végén érkezik, ám a kistestvérre a következő évig várnunk kell. Szerencsére a japánok valamelyest kompenzálják a zsebkonzolosokat.
1353069936

Új trailert kapott a Ratchet & Clank: QForce

A Sony új előzetest adott ki a Ratchet & Clank soron következő felvonásáról. Az Európában QForce alcímet viselő játék visszatér a gyökerekhez: a jól ismert játékmenetet és a jól ismert körítést kapjuk meg, de a trendnek megfelelően a tower defense sem fog kimaradni az anyagból.
1346932800

Mozgásban a Ratchet & Clank: QForce

Még egy kis PAX: az Insomniac Games nemcsak az Overstrike kapcsán kotyogott ki ezt-azt, de természetesen az új Ratchet & Clank-játékot is magával hozta. Az Európában QForce alcímmel megjelenő anyag most nyolc percen át csodálható, közben az egyik fejlesztő ecseteli, hogy mire számíthatunk.
1345528464

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1342780205

Első képeken a Ratchet & Clank: QForce

Az idei E3-on jelentette be az Insomniac Games, hogy készül a friss Ratchet & Clank epizód, mely Európában QForce alcímmel kerül a boltok polcaira. A készítők visszatérnek a gyökerekhez: a játékban a sorozat első részeire emlékeztető irányítás és játékmeneti finomságok kapnak helyet.
1338451201

E3 2012: Készül a Ratchet & Clank: QForce

Nem sokáig pihent a Ratchet & Clank frencsájz - a Sony tegnap bejelentette a sorozat következő darabját, QForce alcímmel. A tengerentúlon Full Frontal Assault névre keresztelt játék visszatér a gyökerekhez, mind az irányítást és a játékmenetet tekintve. Megjelenés ősszel PS3-ra.