Ratchet & Clank: QForce - az első tíz perc

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 24.
  • Videó
Link másolása
Ha csak a legutóbbi Ratchet & Clank-játékokkal játszottál, még semmit nem láttál. Az ígéretek szerint a QForce visszatér a gyökerekhez, amikor még arénaszerű küzdelmekben vettünk részt. Tekintsünk bele az első izgalmas percekbe!

Az Egyesült Államokban Full Frontal Assault alcímen ismert játék nem a legutóbbi részek normáit követi, hanem visszatér a klasszikus epizódokhoz. Hatalmas, arénaszerű környezetben kell abszolválnunk a feladatokat, a cím divatos nyelven a tower defense-programokból kölcsönöz játékelemeket. Ugyanakkor megtartja a klasszikus játékmenetet is, szóval a régi rajongók ismét tobzódhatnak.

A Ratchet & Clank: QForce november 30-án érkezik PS3-ra, míg a PS Vitás változat 2013 januárjában jelenik meg.

6.
6.
br1Koo
nekem a 2. része volt meg ps2-n és baromira imádtam.. hosszú is volt, számtalan megoldást lehetett eszközölni a tengernyi fegyverrel, meg maga a hangulata zseniális . Abban volt valami gladiátor szerű épület, ahol jöttek mindenféle cuccok, meg a plafonon is kellett harcolni.. Az baromi jó buli volt, de az R&C alapvetően nem ilyen, ha erre gondoltak :D
5.
5.
AzRaeL
Vissza a gyökerekhez? én játszottam az összes részével ( még a psp-s el is ) De nem emlékszem arra ,hogy Hatalmas, arénaszerű környezetben kell abszolválnunk a feladatokat. Ha jól emlékszem még a Gladiator-ban sem volt így. Ez valami új,nem vissza térés.
3.
3.
Zeroni
Nagyon szép a grafikája. : O
2.
2.
metercsiken
Nem ismerem ezt az"aréna" szerű játékmenetet, én egy későbbi részével játszottam ezek szerint.
De talán így is jó? A videó nem rossz.
Talán az negatívum( ahhoz képest amelyiket ismerem ), hogy Clank nincs a hátunkon!
( pedig az jópofa volt )
1.
1.
Jared
Azért komment is legyen amugy a játékhoz hát nem is tom nekem nem nagyon tetszik pedig nagy R&C rajongó vagyok :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...