The Ratchet & Clank Trilogy PS3, Vita

Három klasszikus Ratchet & Clank-epizód egyetlen gyűjteményben, HD-ben.

The Ratchet & Clank Trilogy teszt

Az elmúlt egy évben egyértelműen HD-portolási lázban égtek a Sonynál, a felújított klasszikusokból voltak olyanok, amik kifejezetten hozták a kívánt színvonalat, és akadtak olyanok is, amik sajnos nem. A kérdés már csak az, hogy az elmúlt tíz év alatt megjelenő, majd eltűnő platformcímek közül miért csak a Ratchet & Clank maradt fen? Erre a kérdésre ad most választ ez a „három az egyben” csomag.

Aranyon a Ratchet & Clank Trilogy, itt az új előzetes

Az Insomniac nem a Resistance sorozattal kezdte: a PS2-es érában már szép sikereket arattak a Ratchet & Clank játékokkal. A klasszikus első három rész felújított, újrakevert változata a hónap végén startol PS3-on, miután a fejlesztési munkálatok befejeződtek. Új trailerünk is van.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-é, de azért lesz mivel játszani két bejelentés között. Végre boltokba kerül a gravitáció manipulálását középpontba helyező Inversion, megkésve, de jön a Game of Thrones szerepjáték, és a Bang Bang Racing képében magyar fejlesztésű anyag helyet kap a felhozatalban!

Csúszik a The Ratchet & Clank Trilogy megjelenése

Az Insomniac Games megerősítette, hogy mégsem lát júniusban napvilágot a The Ratchet & Clank gyűjtemény. Az első három PS2-es epizód felújított változatát tartalmazó csomagot még tovább kell polírozni, s eme folyamat ősznél előbb nem ér véget. Érdemes várni rá.

Kollekció készül a Ratchet & Clankből is?

Megint az Amazon francia részlege szivárogtatott, az áruház weboldala szerint még májusban boltokba kerülhet az HD kollekció, ami a Ratchet & Clank-széria klasszikus darabjait tartalmazná. A rajongók régóta várják, hogy a Sony gatyába rázza a széria PS2-es epizódjait, úgy tűnik, nem hiába.