Call of Duty: Black Ops - Declassified Vita

Érkezik az első Vita-kompatibilis Call of Duty!
1428408022

Az Activision már reklámozza az új Call of Dutyt

Úgy tűnik, igazak lesznek a korábbi szóbeszédek és az idei Call of Duty nem más lesz, mint a Black Ops folytatása. Legalábbis egy most elrajtolt vírusmarketinggel erre tett utalást a Treyarch csapata.
1427450434

175 millió Call of Dutyt vásároltunk

A Call of Duty Championship kezdetének apropóján friss számadattal hencegett az Activision. Bizony, a Call of Duty-frencsájz darabjaiból összesen 175 millió példány talált gazdára világszerte.
1408539600

Saját filmstúdiót akar az Activision?

Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...
1352999614

5 hónap alatt készült el a Black Ops: Declassified?

Elgondolkoztál már azon, hogy miért láttunk eddig olyan keveset a PS Vitás Call of Duty: Black Ops - Declassifiedból? A Superannuation értesülései szerint a Nihilistic Software-nek csupán öt hónapja volt arra, hogy összekalapálja a handheld CoD-ot - aminek meg is lett az eredménye.
1352923797

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.
1352901952

TV-reklámot kapott a Black Ops: Declassified

Az idei nagygépes CoD-ozás mellett ne feledkezzünk meg a kistestvérről sem, amely szintén a napokban látott napvilágot PlayStation Vitán. Most egy élőszereplős TV-szpotot halásztunk elő, amely azt sulykolja belénk, hogy bárhol hódolhatunk az Activision militarista hangversenyének.
1350453640

Itt a Call of Duty: Black Ops 2 launch trailere

Majdnem egy hónap van hátra a Call of Duty: Black Ops 2 premierjéig, az Activision viszont elérkezettnek látta az időt arra, hogy a közeljövő hadviselését bemutató shooter launch előzetesét bemutassa. A tegnap esti focimeccs szünete a legjobb alkalom volt erre. Élvezzétek Ti is!
1350392435

Black Ops: Declassified - a kampány nem fontos

A Call of Duty: Black Ops - Declassified inkább a többjátékos mókára koncentrál majd, ne számítsunk látványos, hollywoodi filmeket megszégyenítő kampányra PS Vitán - tudtuk meg a Resistance: Burning Skiesért is felelős fejlesztőktől. Kérdés, hogy hány rajongót érint majd ez érzékenyen?
1349614830

Zombik nélkül érkezik a Black Ops: Declassified

A PlayStation Vitára érkező Call of Duty: Black Ops - Declassifiedból a nagykonzolos változattól eltérően kimarad a zombimód - erősítette meg az Activision. Bár a Black Ops és a zombigyilkolós arcade mód neve egybeforrott az évek során, a handheldeseknek be kell érniük a Hostilities móddal.
1347112800

A Treyarch nélkül készül a Black Ops - Declassified

Az Activision magánakciójából születő, PlayStation Vitára készülő Call of Duty: Black Ops - Declassified ugyan valószínűleg remek lesz, de nem sok köze van hozzá a nagykonzolos testvéreket készítő Treyarchnak. Éppen csak annyi, hogy ne legyenek zűrök a fiktív világ történetében.