Call of Duty: Black Ops - Declassified Vita

Érkezik az első Vita-kompatibilis Call of Duty!
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1345009205

GC 2012: Black Ops - Declassified infók, előzetes

A Sony sajtókonferenciáján végre többet is megtudtunk a Call of Duty: Black Ops - Declassifieddal kapcsolatban, mint azt, hogy létezik. Bejöttek az első információk, és egy előzetes is, ami alapján nagyjából már sejthetjük, hogy igazi Call of Duty-anyaggal lesz dolgunk.
1340638223

Két új képen a Call of Duty: Black Ops 2

Nem tagadjuk, a mai napon nehezen tudjuk összeseperni a valamirevaló híreket - úgy látszik a játékkiadók marketingesei is fecskére vetkőzve süttetik a hasukat. Két új screenshot futott be a Black Ops 2-ből, de futotta még némi érdekességre is a PS Vitára érkező Declassifiedről is.
1340172059

Black Ops: Declassified - az első részletek

A Walmart áruház szellőztette meg az első információkat a PlayStation Vitára érkező Call of Duty Black Ops: Declassified-ről, mely egy teljesen különálló történetet mesél el a Black Ops univerzumában. Lesz Special Ops sztorimód és velős többjátékos szegmens is. Csekkold a borítót!
1339840834

Call of Duty-t készít a Tony Hawk címek fejlesztője

A Treyarch, az Infinity Ward és a Sledgehammer mellett egy negyedik csapat is beáll a Call of Duty-t készíteni - ez pedig a Tony Hawk játékokról elhíresült Neversoft. Hogy pontosan milyen minőségben segítenek be a háborús sorozatba, még nem tudni. Sportot űznek az FPS műfajából?
1338883860

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.