New Super Mario Bros. 2 3DS

Nintendo 3DS-en is folytatódik a Super Mario Bros.
1390929180

Frissítve: Így megy mobilokra a Nintendo?

A japán Nikkei hírlap értesülései szerint a Nintendo még idén bepróbálkozik a mobilos játékok készítésével, persze a maga módján. Csupán kipróbálható változatokkal nyomulhatunk az okostelefonokon és tableteken.
1366794000

Még mindig nem megy jól a Nintendónak

Közzétette az elmúlt pénzügyi évre vonatkozó beszámolóját a Nintendo, a japán konzolgyártó már a második évet zárja üzemi veszteséggel. A következő már sokkal jobb lesz állítólag. Állítólag.
1357900200

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1346072400

Kilencedik helyen nyitott a Sleeping Dogs

Elkészült a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ezúttal két újonc is az élbolyban végzett. A leánykori nevén True Crime: Hong Kongként ismert Sleeping Dogs a kilencedik helyezést érte el, míg a 3DS-exkluzív New Super Mario Bros 2. éppen lecsúszott a legjobb tíz listájáról.
1343821608

Jó hétvégéje volt a Nintendo-nak Japánban

Remekül rajtolt Japánban a Nintendo 3DS újraszabott, megnövesztett változata, az XL, emellett a New Super Mario Bros. 2 is kiváló hétvégét tudhat maga mögött. Egyelőre csak a távol-keleti szigetországból vannak számaink, noha a Nintendo szempontjából a nyugati eladások érdekesebbek lennének.
1343311200

HWSW: Kifelé mászik a gödörből a Nintendo

Noha a Nintendo első pénzügyi negyedéve veszteséges volt, a fény már látszik az alagút végén. A vállalat üzemi vesztesége lényegesen kisebb mint tavaly, és a 3DS is növekedési pályára állt - már csak Japánon kívül kellene feljebb tornászni az eladásait, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1343221200

Előzetesen a New Super Mario Bros. 2

A Nintendo 3DS eladási Japánon kívül igen-igen gyengék. Ezen a Nintendo egyrészt az XL-verzió piacra dobásával, másrészt pedig nyilvánvalóan egy új Mario-játékkal igyekszik segíteni. Kiderül, hogy a New Super Mario Bros. 2 rá tud-e venni minket a vásárlásra itt az öreg kontinensen.
1341480704

Képeken a New Super Mario Bros. 2

Több mint hatvan screenshot érkezett a New Super Mario Bros. 3DS-exkluzív folytatásából. Kézikonzolos játékról lévén szó, a képek felbontása és minősége nem a legtökéletesebb, de valószínűleg a rajongók értékelni fogják a Nintendo buzgóságát, amiért minden egyes mozzanatot lefotózott a játékból.
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.