Operation Flashpoint: Dragon Rising

Az Operation Flashpoint második része, természetesen csúcsszuperre feltornászott grafikával és ígéretesnek bizonyuló történettel.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.

Friss screenshot válogatás óriás gyilkos pandával

Ahogy felkel a nap, te is ébredsz - énekelte Bereczki Zoltán az Oroszlánkirályban. Hát itt egy újabb nap, ébredjünk friss, ropogós screenshot válogatásra!

Megmutatta magát az Operation Flashpoint 2 is

Megmutatta magát a már sokak által oly nagyon áhított ArmA 2 egyetlen, de igazi ellenfele, az Operation Flashpoint 2! Összesen hat új kép és egy videó érkezett.

Friss képek a kedd délutáni sziesztához

Vadi új képek érkeztek! Van Battlefield 1943, Bad Company 2, Call of Juarez, DiRT 2, Operation Flashpoint 2, Wolfenstein, meg minden más!

Friss képek egy hosszú és lusta hétvége után

Egy egész hétvégényi friss képpel vagyunk nektek adósak, következzen hát a felhozatal. Kedvenceim: Fallout 3: The Pitt, Operation Flashpoint 2, Singularity és Star Wars!

GC 2008: A második nagy galériafrissítés

A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

Operation Flashpoint: Dragon Rising

A név, amely hét éve egyet jelentett a csontkemény, autentikus modernkori hadviselés szimulációjával jövőre folytatást kap. Ami eddig a PC-sek kiváltsága és egyben realisztikusság szimbolikája volt, a második részre már a konzolok tulajdonosainak is elérhetővé válik. Akár egy baka szemszögéből, vezethető járművekkel, földön, vízen és levegőben is olyan valós élményt kaptunk az arcunkba, még ha virtuálisan is, amitől borsódzik a hátunk. A ki nem pattant hidegháborús krízis megvalósítását imádták az arcade játékmenetben csalódott fegyverspecialisták. Akár az amerikai hadsereg oktatóprogramjaként szolgáló változatot nézzük, akár a boltok polcaira került könnyítettet, az Operation Flashpoint mindmáig etalon a hardcore FPS-ek szűkös mezőnyében. Most pedig jönnek a kínaiak!