Operation Flashpoint: Dragon Rising

Az Operation Flashpoint második része, természetesen csúcsszuperre feltornászott grafikával és ígéretesnek bizonyuló történettel.

Operation Flashpoint 2 - nyúlfarknyi kedvcsináló

Egy rendkívül rövid, de látványos kedvcsináló érkezett a PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Operation Flashpoint 2: Dragon Risingról.

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising látnivalók

Néhány új kép és egy videó érkezett a remek taktikai lövölde, az Operation Flashpoint második részéből, amely a Codemasters gondozásában készül.

Télen kerül boltokba az Operation Flashpoint 2

Tegnap a Codemasters bejelentette, hogy a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő, régóta várt Operation Flashpoint 2: Dragon Rising télen kerül a boltok polcaira.

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

GC 2007: Mozgásban az Operation Flashpoint 2

Operathion Flashpoint: valakinek sokat mond ez a cím, valakinek semmit. Igazából én sem voltam nagy OF-rajongó, de az már biztos, hogy nagy OF2-rajongó leszek!

Operation Flashpoint 2 bejelentés - ismét

A Codemasters ma ismét bejelentette a Operation Flashpoint 2 készültét. A játék 2008-ra várható, és az új Neon technológiát használja.

Képparádé a Gamekapcson

Bioshock, Brothers in Arms 3, Enemy Territory, Gears of War, Hitman, Operation Flashpoint 2, Ridge Racer 7, STALKER és Ugio Volt. Kellemes felhozatal, nem?

Operation Flashpoint 2 screenek

14 zsír új Operation Flashpoint 2 screenshottal frissültünk az imént! Sajnos a látványosságok mellé egy rossz hír is érkezett... :(

Operation Flashpoint 2 szájt

Aki nem bír várni az E3-as bemutatóra, az gúvadt szemekkel vizslassa a cseh fejlesztésű FPS pofás honlapját!