The Walking Dead: Survival Instinct PC, PS3, WIIU, X360

FPS formában is visszaköszön az AMC csatorna zombis sorozata.
1358091834

Látnivalókon a The Walking Dead: Survival Instinct

Néhány új screenshot és egy nyúlfarknyi mozgókép ütötte a markunkat a soron következő The Walking Dead-játék kapcsán, ami a fejlesztők szerint valójában nem is FPS, hanem inkább "belső nézetű túlélő játék".
1357827043

Wii U-ra is megjelenik a The Walking Dead-FPS

A népszerű filmsorozat alapján készülő The Walking Dead: Survival Instinct Nintendo Wii U-n is tiszteletét teszi - erősítette meg az Activision. Ebben a verzióban könnyebben turkálhatunk a hátizsákunkban.
1356870465

Mozgásban a The Walking Dead: Survival Instinct

Megfontolt előrehaladás, a zombik figyelmének elterelése és trancsírozós közelharc - címszavakban a jövőre megjelenő The Walking Dead: Survival Instinct. Játékmenet-premierrel jelentkezünk.
1354453200

Eredeti színészekkel erősít a Walking Dead-FPS

Norman Reedus és Michael Rooker is elvállalta a Walking Dead: Survival Instinct munkálatait, így a Dixon-testvérek az eredeti színészek hangján szólalhatnak majd meg az FPS-ben.
1354014021

Robert Kirkman és a The Walking Dead FPS

A The Walking Dead megálmodója, Robert Kirkman mégis "reménytelinek" tartja a készülő Activision-féle FPS-t, a Survival Instinctet, holott korábban azt nyilatkozta, hogy egy ilyen feldolgozás nem működhet.
1351254601

Végleges címet kapott a The Walking Dead-FPS

Az Activision megbízásából a Terminal Reality már javában készíti a legújabb The Walking Dead-játékot, amely egy belső nézetű lövöldözős produktum lesz. Főhőseink igazi vagányok, s a TV-sorozatból is ismerősek lehetnek: ők Merle és Daryl Dixon. Immáron a végleges címről is lehullt a lepel.
1345127200

GC 2012: Képeken a The Walking Dead FPS

Két új screenshot érkezett a The Walking Dead alapján készülő FPS-ből, a képek viszont még mindig nem a játékmenetet prezentálják, csupán a helyszíneket örökítik meg. A Telltale epizodikus kalandjátéka jól sült el - kíváncsiak vagyunk, mit tud az Activision!
1344672016

Elérhető a The Walking Dead Social Game

Robert Kirkman zseniális posztapokaliptikus zombimeséje Facebookra költözött. A sorozat jogaival felvértezett, felülnézetes közösségi játék némi akcióval, szerepjátékos beütéssel borzolja a rajongók idegeit, persze a jó értelemben véve. A széria előzményeit ismerhetjük meg.
1341907226

Hallanak és éreznek a The Walking Dead zombijai

A Terminal Reality teljesen hű szeretne lenni a The Walking Dead sorozathoz, s nem agyatlan járkálókat tervez készülő FPS-ükbe, hanem olyan rémségeket, akik meghallják és megérzik a játékos illatát. Ha figyelemfelkeltő dolgot teszünk, a zombik fel fognak minket kutatni.
1341595359

Bréking: FPS készül a The Walking Dead alapján

Minden jó, ha a vége jó. Estére befutott a nap híre is: az Activision bejelentette, hogy "akció-FPS-t" készít az AMC televíziós csatornán futó The Walking Dead sorozatból. A fejlesztést a Terminal Reality végzi, a történet főhőse pedig Daryl Dixon, a közkedvelt íjpuskás nyomolvasó barátunk.