Curiosity: What's in the Cube IPHONE

Peter Molyneux és a 22 Cans első közös projektje.
1346144591

Cooperation - Peter Molyneux következő projektje

Noha még a Curiosity sem jelent meg, Peter Molyneux már a következő játékáról beszél, és természetesen a mester most sem kerüli a hangzatos kijelentéseket. A Cooperation megint társadalmi kísérlet, és nem is feltétlenül játék lesz, miközben úgy kooperatív, hogy mégis kompetitív.
1345788001

Peter Molyneux átnevezi a Curiosity-t

Miután az önmaga paródiájává váló Molyneux otthagyta a tőkeerős Microsoftot csak azért, hogy piszlicsáré és elborult programokat írjon a 22 Cans színeiben, tovább borzolja a játékosok idegeit. A Curiosity rejtélyes kockájába hamarosan betekinthetünk, de nem ezen a címen.
1341769320

Augusztusban érkezik Molyneux új játéka

Augusztus végén jelenik meg Peter Molyneux legújabb játéka, a Curiosity. Ez az első projekt lesz, amibe a mester a Microsofttól, illetve a Lionheadtől való távozása után belefogott, ráadásul az ígéretek szerint nem is lesz hétköznapi anyag, inkább amolyan kísérleti címként kell felfogni.
1339075960

E3 2012: 50 ezer font egy DLC a Curiosityhez

Peter Molyneux-nek láthatóan végleg elmentek otthonról. Attól függetlenül, hogy új játéka, a Curiosity gyakorlatilag egy társadalmi kísérlet, még DLC-ket is ad hozzá, melyek közül az egyik 50 ezer fontba fog kerülni. Viszont csak egy darabot lehet majd megvásárolni.