Resistance: Fall of Man

i8 néven is ismert Playstation 3 exkluzív akciójáték az Insomniac Games-től. Nagyon kemény anyag, az tuti, hogy ez elől nem kelsz fel egy egész hétig!
Típus: FPS, Háborús

Játékkal csalogat a Sony

Klasszikus megoldással próbál kibújni a Sony a kiadók által gerjesztett árcsökkentés alól. A PS3 maga nem lesz olcsóbb, ám megvételekor két exkluzív játékot is kapunk.

Hamarosan jönnek az első PS3-as platinum címek

Hamarosan az EU piacra is befutnak az első PS3-as platinum címek - a programban régi nagy játékok második kiadásához lehet akciós áron hozzájutni.

Ősszel jönnek Európába a PS3-as Platinum-játékok

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.

PSP-n is tiszteletét teheti a Resistance

A kizárólag PlayStation 3-on elérhető Resistance-sorozat kisebb kitérőt tehet a Sony marokgépére - a fejlesztők nem jelentettek be semmit, de szerintük van rá esély.

Zenei videó a Ratchet és a Resistance alkotóitól

Az Insomniac Games-nek két játék fejlesztése között arra is jutott ideje, hogy a világsztárok babérjaira törve egy videóklip keretében bemutassa studióját.

Jönnek a PS3-as Platinum-játékok

Több internetes áruház is azt állítja, hogy hamarosan debütálnak Japánban az első Platinum (olcsó árkategóriás) PlayStation 3-játékok.

Folytatódik a Resistance: Fall of Man?

Az Insomniac Games állítólag már készíti a PS3 premier sikerjátékának, a Resistance: Fall of Man-nek a folytatását. A pletykával konkrét infók is érkeztek.

Resistance: Fall of Man

Megannyi várakozás után végre az öreg kontinensre is megérkezett a Sony új generációs játékgépe, a PlayStation 3. A Resistance: Fall of Man című alkotás a konzol egyik nyitócíme, valamint a Gamekapocs első PS3-as játéktesztjeinek egyik alanya.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

LIVE BLOG: PS3 Party @ Gamekapocs

A Sony jóvoltából lehetőségünk nyílt egy héttel az EU premier előtt kipróbálni az új Playstation 3 konzolt. Olvasd serényen blogunkat, és tudj meg mindent a masináról!