Ősszel jönnek Európába a PS3-as Platinum-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.
A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.

Az újgenerációs Platinum-sorozat első nyolc résztvevője között helyett kapott a hamarosan folytatódó Resistance: Fall of Man és Motorstorm, továbbá az új Genji, Formula 1 és Ridge Racer. Az akciójátékok szerelmeseinek itt még nem ér véget a jólét: negyven euróba fog fájni a Heavenly Sword, a Lair és a Folklore is.
17.
17.
Terr
#17: Igaz. Viszzaszívom:)
16.
16.
hopphopp
Terr: a játékok dobozai szerintem hányadékul fognak kinézni.

http://www.jp.playstation.com/info/release/nr_20080205_ps3best.html?ref=rss


A játékok nem lesznek drágábbak 8e forintnál.
14.
14.
Terr
szerintem nem baj hogy leviszik az árát. Lehet hogy ténylegesen annyit adtak el amennyiből már bővel jött a profit, de aki nem vette meg az meg elég jól jár. Gondolom szebb doboza lesz. Azért érdemes belegondolni: Otthon virít a polcodon egy Platinum game... mennyire jobb flash:):)
13.
13.
G Logan
igen ezeket már meg hellet kapni zsir ujan 6 ezer ft-ért
12.
12.
omlas91
#11 kösz mostmár értem, amiről csery8 beszél az az exklúzív játék nem?
11.
11.
maxigas
NEM AZÉRT PLATINUM HANEM MERT ELÉRT EGY A SONY ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ELADOTT PÉLDÁNYSZÁMOT MINT AZ ARANYLEMEZ A ZENEIPARBAN CSAK ÖK PLATINÁNAK HIVJÁK A 360-ON MEG CLASSIC!BEFOJT BELÖLE A VÁRT PÉNZÜGYI HASZON IGY MÁR OLCSÓBBAN IS MEGÉRI ELADNIUK ...ENNYI .AFFÉLE "BEST-SELLER"..
10.
10.
csery8
A PS3 Platinuim játékok azért Platinumok,mert csak PS3-ra jelennek meg. Pl. Motorstorm, Resistance. Xbox360-nál: Halo3 .. Sztem.
9.
9.
Aramisz93
#8: Mondjuk 10k szerintem csak az ilyen "nem vagyok hülye" üzletekben meg a fukaros üzletekben lesz. A konzolboltokba mindig minden olcsóbb =)
8.
8.
Zolaegerszeg
ezeket a játékokat bárhol megkapod a neten 7k alatt de már láttam 4-ért is úgyhogy most ezen a 10k-án elgondolkozom még :]
7.
7.
Aramisz93
Ha itthon is ezek az árak lesznek. Akkor a kb. 60 eurós játékok 6 ezerrel olcsóbbak lesznek. Vagyis kb. 10.000 ft lesz, amimég mindig sok...
6.
6.
Hívhatjuk ezeket "Bestseller"-eknek is..
5.
5.
keiji maeda
csáó! én ugy tusom attól lesz platim egy játék ha elér egy bizonyos eladást akkor kiadják platinum néven de lehet tévedek
4.
4.
omlas91
2: az ok hogy olcsóbbak de mitől lesz egy játék platinum? hasukra csapnak és azt mondják hogy ez meg ez meg ez lesz platinum?
3.
3.
Ati898
ez jól hangzik:D

ez kb 10000ft/ darab áron lesz:D
2.
2.
fojesz
olcsóbbak a teljesárú játékoknál
1.
1.
omlas91
mi a különbség a platinum és a nem platinum játék között? mitől lesz egy játék platinum?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...