Rise of the Triad PC

A kilencvenes évek őrült nácis játékának új verziója az eredeti fejlesztőktől.
1663430400

Felújított változatot kap a Rise of the Triad

Egy újabb klasszikus FPS felújítását vállalta el a System Shock-remake-et is készítő Nightdive Studios. A terítékre ezúttal az Apogee Software klasszikusa, a Rise of the Triad kerül.
1393839038

Az Interceptor megvásárolta a 3D Realmset

Az Interceptor Entertainment, a Rise of the Triad remake és a közelgő Duke Nukem-játék alkotógárdája megvásárolta a Duke Nukem eredeti fejlesztőgárdáját, a manapság passzív 3D Realmset.
1375097400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kijelenthetjük, hogy ezt a hetet a PC viszi el játékmegjelenések terén, jóllehet ezúttal a letöltőhálózatok kínálatára leszünk kénytelenek támaszkodni. Mutatjuk, miből válogathattok!
1372762836

Július végén jön a Rise of the Triad

Az Interceptor és az Apogee készen áll arra, hogy kiadja a Ride of the Triad remake-jét. Az őrült nácis lövölde egyébként július végén jelenik meg a digitális elosztókon, de ha előrendeled, további bónuszokban részesülsz.l
1352113203

Rise of the Triad - fejlesztői naplón a fegyverpornó

Az Interceptor Entertainment nagy fába vágta a fejszéjét, amikor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy remake-et készít az Apogee 1995-ös klasszikusából. Elsősorban a veteránok figyelmét keltheti fel a Rise of the Triad, amely változatlan - kissé egyszerűcske - játékmenetet kínál a jövő év elején.
1346340628

Friss látnivalókon a Rise of the Triad

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Interceptor Entertainment feltámasztja a klasszikus Rise of the Triad címet, ráadásul semmit nem bíz a véletlenre. Az eredeti pályaterveket veszi alapul, ám a külcsín már a mai mércéknek megfelelő. A retro játékmenetre ácsingózóknak kedvére válik.
1344236439

Remake-et kap a Rise of the Triad

A kilencvenes évek őrült nácis játéka, a Rise of the Triad újra visszatér modern köntösben - megtartja mindazokat az ismérveket, amik naggyá tették. Retro játékmenet, egyjátékos mód, multiplayer, durva fegyverek és tomboló heavy metal - a nosztalgia szerelmeseinek maga a Kánaán!