Deponia PC

Humoros kalandjáték a Daedalic Entertainmenttől, kizárólag PC-re.
1618740000

Jövő héten ismét ingyenes lesz az Alien: Isolation

A jegyzőkönyv kedvéért említsük meg, hogy most öt játékot kínál ingyen az Epic Games Store, jövő hétre pedig újabb két címet tárazott be az online üzlet. Lássuk a teljes felhozatalt!
1618120800

Három ajándékkal készül jövő héten az Epic

Jövő hét csütörtökig egy interaktív sitcomra hajazó játékot tudunk bezsebelni az Epic Games Store-on, utána pedig három ajándékot is kapunk, ami voltaképpen öt játékot takar.
1555927200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valaki azt hinné, hogy a megjelenések terén a húsvéti nyuszi csak pangást hoz magával, az ennél nagyobbat nem is tévedhetne. Jön a Mortal Kombat 11, a Days Gone, és még a mozikba is bőven lesz okunk ellátogatni.
1548406804

Ingyenes a Jackbox Party Pack és a Deponia-széria

Mára az Epic Games Store és a Humble Store is ingyenes címekkel rukkolt elő. Előbbi a következő két hétben a népszerű partijátékot, a Jackbox Party Packot dobja hozzánk, míg utóbbi egy kézzel rajzolt kalandjáték-trilógiát.
1344350958

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha Abraham Lincoln, mint vámpírvadász kevés mozihősként Neked, és inkább otthon maradnál, tudunk egy-két ígéretes címet mutatni, amivel játszhatsz a héten. Persze egyik játék sem fog tömeghisztériát kiváltani, de a maga rajongótáboruk meglehet - talán Te is köztük leszel!