Call of Juarez: Gunslinger PC, PS3, X360

Letölthető formában tér vissza a Call of Juarez-sorozat.
Típus: Akció, FPS, Western

PlayStation Plus - íme, a júniusi kínálat

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői júniusban. A PS4-tulajok ezúttal négy játéknak örülhetnek, ezek közül az egyik egy AAA-cím!

Blogajánló: LEGO, Gunslinger, Metal Gear Solid

Vége a tavaszi szünetnek, vége a pihenésnek, így ismét pennát fogtunk, és megírtuk, kik voltak az elmúlt két hét legjobb bloggerei. Kattintás után indul is az ajánló!

Hiányzott a Ubisoftnak a Ghost Recon

Megérkezett a Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentése: az elmúlt három hónapban jelentősen zsugorodott a kiadó forgalma a tavalyi évhez képest, miután nem jelent meg igazi nagy címe.

Call of Juarez: Gunslinger teszt

1910, Kansas, Abilene city. Feketekabátos férfi lovagol át a városon, szemei tekintélyt parancsolóan fürkészik az utcát, haja csapzott, borostás arcán ronda sebhely éktelenkedik. Hirtelen egy automobil hajt el mellette nagy sebességgel.

Launch traileren a Call of Juarez: Gunslinger

Holnap válik letölthetővé a Call of Juarez: Gunslinger, ennek apropóján a Ubisoft egy átlagosnál hosszabb launch trailerrel és néhány screenshottal ünnepel. Tessék átnyálazni őket!

Call of Juarez: Gunslinger - új trailer és képek

A Techland célja az, hogy a Call of Juarez: Gunslingerben összehozza a vadnyugat leghírhedtebb betyárjait. Az új videóban meghallgathatjátok a játék főszereplőjének, Silas Greave balladáját - a fickó csak a bosszúra tud gondolni.

Májusban jön a Call of Juarez: Gunslinger

A Ubisoft bejelentette a Call of Juarez: Gunslinger végleges megjelenési dátumát, sőt egy nagy adag látnivalót is mellékelt a jó hír mellé. Az új rész visszatér a vadnyugatra, de a játékmenete jóval árkádosabb lesz.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Call of Juarez: Gunslinger - itt a gameplay trailer

A korábbi ígéreteknek megfelelően mára befutott a Call of Juarez: Gunslinger gameplay trailere, sőt néhány screenshotot is mellékeltek a készítők az előzetes mellé. "Ha az igazság elbukik, jön a bosszú."

Call of Juarez: Gunslinger - friss kedvcsinálók

Idén érkezik a Call of Juarez folytatása Gunslinger alcímmel. A Techland westernjátékával bővebben is megismerkedhetünk március 14-én, ám addig új teaserrel és képekkel üthetjük el az időt.