Dark Souls: Prepare to Die Edition PC, PS3, X360

Köszöntünk a hullaszagú Lordran világában, ahol immáron a PC-sek is megtapasztalhatják az iszonyatos és kéretlen halál fogalmát. Az extra tartalom Xbox 360-ra és PS3-ra DLC formájában érhető el.
1417042719

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.
1398682841

Elkelt a Dark Souls fejlesztője

A japán óriásvállalat, a Kadokawa Shoten vásárolta meg a From Software-t, így a Dark Souls fejlesztői nem függetlenek többé. A cég friss címeket és kiegészítőket tervez, valamint nyitnak az új platformok felé.
1381662000

Képregény készül a Dark Souls II alapján

Kellemes bejelentés érkezett a Dark Souls-rajongók számára a Comic-Conról, a Namco Bandai megbízásából képregény készül majd a Dark Souls II második része alapján. Jövőre érkezik.
1375799400

A Dark Souls és az izometrikus nézet

Ha a Dark Souls fejlesztői ejtenék a 3D-s grafikát, és 2D-ben, izometrikus nézettel készítenék el a szerepjátékot, az valószínűleg pontosan így nézne ki. Persze a nehézség biztosan maradna.
1365933600

Ilyen lesz a Dark Souls II borítója

Bár még viszonylag messze vagyunk a megjelenésétől, hiszen a készítők a 2014-es debütöt sem zárják ki, a Namco Bandai már kiadta a Dark Souls II doboztervét... amin hősünk háta látható.
1351058400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló anyagunk, és a listát elnézve hellyel-közzel elégedettek lehetünk: gyakorlatilag minden platformon akad olyan cím, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, jóllehet még mindig sok a töltelékfejlesztés. Vessetek rá egy pillantást!
1347266102

Dark Souls: Prepare to Die Edition teszt

A gondtalan előrehaladás véget ért. Még egy csapás – mellé! Hárítás – sikertelen! A fenyegetően előremeredő fogak a húsodba vájnak – életerőd nulla. Köszöntünk a hullaszagú Lordran világában, ahol immáron a PC-sek is megtapasztalhatják az iszonyatos és kéretlen halál fogalmát.