Dark Souls: Prepare to Die Edition PC, PS3, X360

Köszöntünk a hullaszagú Lordran világában, ahol immáron a PC-sek is megtapasztalhatják az iszonyatos és kéretlen halál fogalmát. Az extra tartalom Xbox 360-ra és PS3-ra DLC formájában érhető el.
Típus: Akció, Kaland, RPG

Képregény készül a Dark Souls alapján

Még a harmadik rész megjelenése előtt debütál majd a Dark Souls képregényváltozatának első fejezete, a rajongóknak így lesz mivel hangolódniuk a folytatás premierjére.

Nem tartogat már több titkot a Dark Souls

Nem sok olyan játékkal találkozhatunk manapság, amiről a fejlesztője négy év után tudja kijelenteni - ha ki meri jelenteni egyáltalán -, hogy mindent felfedeztek benne a játékosok.

A Dark Souls is bekerült az új Humble Bundle-be

Gamescom-közvetítésünket megszakítva említjük meg nektek, hogy tegnap elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amely a Bandai Namco játékaira fókuszál. Kis pénzért Pac-Man, nagy(obbacska) pénzért Dark Souls a jutalmad.

8 millió eladott példánynál jár a Dark Souls-sorozat

Egy From Software-előadás diájából derült ki, hogy közel nyolcmillió eladott példánynál jár a Dark Souls-sorozat. A számok szerint az eladások többsége az első résznek köszönhető.

E3 2015: Bejelentik a Dark Souls 3-at?

Egy, a Namco Bandai-hoz közel álló forrás szerint a From Software-nél a Bloodborne után se állt meg az élet, a japán stúdió ugyanis gőzerővel dolgozik a Dark Souls-sorozat harmadik részén, amit az E3-on jelentenek be.

Steamre költözik a Dark Souls

A Dark Souls: Prepare to Die Edition 2012 nyarán jelent meg, és a Games for Windows Live-ot használta, azonban a rendszer leállása körüli pletykák miatt a fejlesztők úgy döntöttek, átköltöztetik a játékot a Steamre.

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Elkelt a Dark Souls fejlesztője

A japán óriásvállalat, a Kadokawa Shoten vásárolta meg a From Software-t, így a Dark Souls fejlesztői nem függetlenek többé. A cég friss címeket és kiegészítőket tervez, valamint nyitnak az új platformok felé.

Képregény készül a Dark Souls II alapján

Kellemes bejelentés érkezett a Dark Souls-rajongók számára a Comic-Conról, a Namco Bandai megbízásából képregény készül majd a Dark Souls II második része alapján. Jövőre érkezik.

A Dark Souls és az izometrikus nézet

Ha a Dark Souls fejlesztői ejtenék a 3D-s grafikát, és 2D-ben, izometrikus nézettel készítenék el a szerepjátékot, az valószínűleg pontosan így nézne ki. Persze a nehézség biztosan maradna.