Dragons Dogma: Dark Arisen PS3, X360

Új kalandok várják a hősöket a Dragon's Dogma folytatásában.
1354881655

Képeken a Dragon’s Dogma: Dark Arisen

A jövő évben érkezik a Dragon's Dogma első nagy kaliberű expanziója, a Dark Arisen. A Capcom egy csokornyi ropogós screenshotot tett közzé az új kalandokat, szörnyeket és helyszíneket felvonultató csomagból.
1353601493

PC-re is jön a Dragon's Dogma - vagy mégsem?

Kezdődött minden azzal, hogy egy lelkes PC-s játékos Twitteren megkérdezte a Capcomot, hogy készül-e a Dragon's Dogma számítógépes változata. A kiadó szinte azonnal azt válaszolta, hogy "érkezik". A japánok kis idő múlva cáfolták a hírt. De ugye nem zörög a haraszt?
1351699235

Bejött a Capcomnak a Resident Evil 6

Az üzleti jelentésekből a Capcom sem maradhat ki. A japán vállalat közzétette legfrissebb eredményeit, melyek mindenképpen biztató adatokat mutatnak: a kiadó nyeresége érezhetően nőtt a tavalyi év hasonló időszakához képest, s mindezt a Dragons Dogma és a Resident Evil 6 eladásainak köszönheti.
1348223441

TGS 2012: Jön a Dragon’s Dogma: Dark Arisen

A Tokyo Game Shown lehullt végre a lepel a Dragon's Dogma nagyszabású kiegészítőjéről, amely a Dark Arisen alcímet kapta. A jövő évben Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő expanzióban ott folytathatjuk a kalandokat, ahol abbahagytuk. Képekkel és előzetessel szolgálhatunk.