Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Golden Joystick díjátadó gála - a győztesek

Október 31-én került megrendezésre Londonban a Golden Joystick díjátadó gála, ahol tarolt a Call of Duty 4 és a Grand Theft Auto IV is szerzett két díjat.

Fallout 3 - gondok a telepítéssel

A Fallout 3 háza táján érdekes problémák merültek fel az oly sokat vitatott DRM-mel, vagyis a másolásvédelmi eljárással kapcsolatban, amely sok bosszúságot okoz.

Fallout 3 - csajok, fegyverek és kerti törpék

Újabb felvételek érkeztek a Fallout napokban boltokba kerülő harmadik részéről, melyek a folytatás egy-egy fontosabb pillanatára koncentrálnak.

A heti játékmegjelenések

A héten is több remek játék kerül boltokba: érkezik többek között a Fallout és a Command & Conquer: Red Alert régóta várt harmadik része és MotoGP 08 is.

Nem jelenik meg Indiában a Fallout 3

A Microsoft a napokban jelentette be, hogy kulturális okok miatt inkább nem adja ki Indiában a Fallout harmadik részét - persze hivatalos magyarázat még most sincsen.

Kiszivárgott a Fallout 3 tesztelői változata

Kereken húsz nap van hátra a Fallout várva-várt harmadik részének hivatalos megjelenéséig, ám a készítők balszerencséjére a tesztelői változat már letölthető.

TGS 2008: A screenshotok második eljövetele

Újabb nagy adag screenshot érkezett a TGS-ről. Van Battlefield, Fallout, Halo 3 Recon, Motorstorm, Tomb Raider, és még jó pár más is!

Fallout 3 - ilyen gép kell majd a futtatáshoz

Megérkezett a Fallout 3 rendszerkövetelménye, amit remélhetőleg mindenki megfelelőnek fog tartani, hogy saját gépén is bejárhassa a játék posztapokaliptikus világát.

Aranylemezen a Fallout harmadik része

A Bethesda Softworks által fejlesztett, posztapokaliptikus világban játszódó Fallout harmadik része végre aranylemezre került, s hamarosan megérkezhet a boltok polcaira.

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.