Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.

Fallout 3 - megérkezett az editor, úton az első DLC

A Bethesda az ígérteknek megfelelően letölthetővé tette a Fallout 3 szerkesztőprogramját, valamint lerántotta a leplet az első extra kiegészítésről.

Tizedik születésnapját ünnepli a Havok Physics

Pontosan tíz éve látta meg a napvilágot a máig népszerű Havok fizikai motor, mely a jövőben is olyan játékok alá ad talpalávalót, mint a Fable második része.

Három kiegészítő várható a Fallout 3-hoz

Idén editort, jövőre pedig három kiegészítést kapnak a Fallout 3 rajongói: a szépséghibája a Bethesda kegyességének, hogy a PS3-at az összes frissítés elkerüli.

Készül a Fallout 3 újabb javítása

A Bethesda hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint a Fallout 3 mindegyik változatához új javítást készítenek - el is kélne a segítség...

Fallout 3

Az emberi gyarlóság mintapéldája volt, hogy megalkottuk az atomfegyvereket és most tessék, 2277-ben a Föld pont ezeknek hála lett sivárabb és elnéptelenedet. De legalább apáink biztosak voltak benne, hogy a gyermekeiknek sikerülni fog a túlélés, ebben az elferdült amerikai, poszt-nukleáris rémálomban. Beért a több éves fejlesztés, a Fallout 3 eggyel több dimenzióban itt van a monitorainkon, újra előmerészkedhetünk a bunkerünkből, hogy feltérképezzük az atomtámadás sújtotta külső világot.

Jól fogy a Fallout 3

A Bethesda Softworks a minap jelentette, hogy jól teljesít legújabb játékuk, ugyanis már 4.7 millió példány kelt el belőle világszerte, mindhárom platformon.