Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Hazai eladási toplista - visszaszorult a Lich King

Ha nem is egészen és végérvényesen, de megtört a World of Warcraft dominancia, a Wrath of Lich King több helyet esett vissza a hazai eladási toplistán.

Friss képek egy hosszú és lusta hétvége után

Egy egész hétvégényi friss képpel vagyunk nektek adósak, következzen hát a felhozatal. Kedvenceim: Fallout 3: The Pitt, Operation Flashpoint 2, Singularity és Star Wars!

Fallout 3 Operation Anchorage DLC

A tavalyi év legkiemelkedőbb szerepjátékához megérkezett az első letölthető tartalom. Az Operation Anchorage azon túl, hogy rövidke játékidővel bír, a korábbi koncepciótól teljesen eltérő játékmenetet kínál. A DLC-t úgy kell elképzelni, mint egy beépülő harci szimulátort az alapjátékba, feladat pedig nem lesz más, mint a kommunista Kínától visszafoglalni Alaszkát.

Késni fog a Fallout 3 mindkét új DLC-je

A Bethesda bejelentette, hogy sajnos mindkét letölthető tartalom késni fog, de szerencsére csak egy hónappal kell többet várni rájuk.

Galériafrissítés ebéd utáni ejtőzéshez

Battlestations: Pacific, Fallout 3 DLC, Tropico 3, Wolfenstein, X-Men, és még sok más finomság az ebéd utáni ejtőzéshez. Tessék végignézni mindet!

Fallout 3 - Operation: Anchorage videóözön

Tegnap vált elérhetővé a Fallout 3 Operation: Anchorage című letölthető tartalma, ennek örömére néhány új videót csodálhatunk meg a játékkal kapcsolatban.

Fallout 3 - PS3-on marad a régi befejezés

Márciusban megérkezik a Fallout 3 új DLC-je, ám a Playstation 3 tulajok kénytelenek beérni a jelenlegi befejezéssel, nem lesz letölthető tartalom a Sony konzoljára.

Egy kis galériamánia csütörtök estére

Burnout Paradise PC, Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, Fuel, Mafia 2, Sacred 2, Skate 2 és Race Pro. Róluk érkezett ma több-kevesebb új screenshot.

Új screenshotok érkeztek a galériába

Galériánk vadi új Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, SimAnimals, Starcraft 2 és Star Ocean: The Last Hope képekkel bővült ma este. Tessék meglesni őket!

Letölthető a Fallout 3 legújabb javítása

A Bethesda komolyan veszi a Fallout 3 támogatására vonatkozó feladatokat, hiszen a srácok folyamatosan ontják magukból a kiegészítőket és javításokat.