Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Fallout 3 - premier képek a Broken Steel DLC-ből

Megérkeztek az első képek a Fallout 3 harmadik letölthető tartalmához, ami a Törött Acél alcímet viseli, és egyben lezárja a játék fő történeti szálát.

GDC 2009: A Game Developers Choice nyertesei

A Game Developers Choice díj a játékipar legnagyobb alakjainak az elismerése. Lássuk, hogy a fejlesztők szerint mik voltak az elmúlt év legütősebb címei!

Jól nyitott hazánkban a Resident Evil 5

Hazánkban is nagy érdeklődés övezte a Resident Evil ötödik részét: a Capcom várva-várt üdvöskéje már az első héten a második helyen nyitott a tízes toplistán.

A Square Enix licenszelte a Fallout 3 motorját

A Square Enlix LA licenszelte a tavalyi esztendő legsikeresebb szerepjátékának, a Fallout 3-nak a Gamebryo névre hallgató motorját.

AoT, Fallout és Fight Night - interjútrió ebédhez

Három nagyszerű játéknak is megszólalnak a fejlesztői - terítéken az Army of Two: The 40th Day, az új Fallout 3 kiegészítő, és a Fight Night Round 4!

Hazai játékeladások március elejéről

A legutóbbi toplista sem tartogat sok újdonságot az érdeklődők számára, néhány nagyobb kiugrásról, helyváltoztatásról érdemes szót ejteni.

Fallout 3: The Pitt kedvcsináló érkezett

Megérkezett a legfrissebb videó a következő Fallout 3 DLC-ről, a The Pitt-ről. Hogy milyen lesz? Nézzétek meg a videót és megtudjátok!

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A legutóbbi toplista szinte semmit nem változott az előzőhöz képest, gyakorlatilag csak a helyezések térnek el, a legjobb tíz még mindig ugyanaz.

Fallout 3: The Pitt - Megjelenés március 24-én

A Bethesda ma végre hivatalosan is megerősítette a nagysikerű Fallout 3 legújabb letölthető tartalmának megjelenését, ami nem más, mint március 24-e.