Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

A mai felhozatal: Fallout 3, James Bond 007: Quantum of Solace, NBA Live 09, Pipe Mania, Rise of the Argonauts és SBK08 - Superbike World Championship!

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

Cenzúrázva lesz a Fallout 3

Nemrég arról hallhattunk, hogy a Fallout 3 nem lesz megvásárolható Ausztráliában a játékban felbukkanó drogok miatt, ám mint kiderült, lesz cenzúrázott verzió.

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

GC 2008: Fallout 3 megjelenési dátum

A Bathesda Softworks elnöke, Vlatko Andonov ma bejelentette, hogy sikervárományos játékuk, a Fallout 3 ősszel fog a boltok polcaira kerülni.

A Bethesda több Fallout-részt is készítene

Megnyugtathatunk minden kedves rajongót, a Fallout 3 megjelenésével nem ér véget a sorozat, a Bethesda ugyanis kihasználja a jogokat, ha már befektetett.

E3 2008: A tizenkilencedik videócsokor

A legújabb összeállításban helyet kapott többek között a S.T.A.L.K.E.R.:Clear Sky, Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir, Red Alert 3, DC Universe Online, Postal 3 stb.

E3 2008: A második videócsokor

Újabb videócsokor, amelyben olyan címek szerepelnek, mint a Fallout 3, Viva Pinata, Mirrors Edge, Final Fantasy XIII, Fable 2 és Prince of Persia.

E3 2008: Videók a 0. napról

A nulladik napon megannyi információval gazdagodtunk a Microsoft konferenciáján, így hát vessünk egy pillantást néhány ma megjelent videóra is.

E3 2008: Microsoft sajtókonferencia élőben!

Hamarosan megkezdődik a Microsoft konferenciája: remélhetőleg idén is számos izgalmas bejelentéssel várnak bennünket - az eseményről élőben tudósítunk.