Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Fallout 3 - szövegben nem lesz hiány

Újabb információk érkeztek a Bethesda műhelyében készülő Fallout 3-ról, amelyben a párbeszédekről és a moddolhatóságról tudhatunk meg néhány dolgot.

Fallout 3 képtrió élőhalott csapossal

Három új kép érkezett a Fallout 3-ból - láthatjuk a hősünket akcióban, van élőhalott csapos, és egy újabb pillantást vethetünk a kezünkön lévő kis masinára is.

Betiltják Ausztráliában a Fallout harmadik részét?

Egyelőre csak pletyka, de állítólag betiltásra került az új Fallout Ausztráliában, holott a játék megjelenéséig még hátravan pár hónap.

A Fallout producere csalódott a Diablo III-ban

"Csalódott vagyok, hogy a Blizzard konzervatív maradt a Starcraft II és a Diablo III stílusának kialakításakor" - Írta Ashley Cheng, a Fallout 3 producere.

Fallout 3 - bemutatkozik a Survival Edition

A Bethesda nem csak Collectors Edition kiadásával próbálja elnyerni a Fallout rajongók tetszését, de készítenek egy Survival Edition is, amelyben még egy ajándék helyet kap.

Ilyen lesz a Fallout 3 gyűjtői kiadása

Régebben már beszámoltunk róla, hogy mit is fog tartalmazni az ősszel megjelenő Fallout 3 gyűjtői kiadása, ám most végre szemügyre is vehetjük a tartalmát.

Fallout 3 - a világ romokban

A Bethesda műhelyében készülő Fallout 3 remek játéknak ígérkezik, akárcsak elődei, erről tanúskodnak a frissen megjelent, posztapokaliptikus hangulatú képek is.

Fallout 3 infómorzsák

A Bethesda Softworks néhány információval szolgált készülő játékuk, a Fallout 3 kapcsán, amely november 28-án érkezik PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Szerdai galériafrissítés - olvasótól olvasóknak

Alone in the Dark, Fallout 3, Midnight Club: Los Angeles, Project Origin, Race Driver: Grid és Soul Calibur IV képek várják az érdeklődőket az aktuális galériafrissítésben.