Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.

Fallout 3 - megérkezett az editor, úton az első DLC

A Bethesda az ígérteknek megfelelően letölthetővé tette a Fallout 3 szerkesztőprogramját, valamint lerántotta a leplet az első extra kiegészítésről.

Tizedik születésnapját ünnepli a Havok Physics

Pontosan tíz éve látta meg a napvilágot a máig népszerű Havok fizikai motor, mely a jövőben is olyan játékok alá ad talpalávalót, mint a Fable második része.

Három kiegészítő várható a Fallout 3-hoz

Idén editort, jövőre pedig három kiegészítést kapnak a Fallout 3 rajongói: a szépséghibája a Bethesda kegyességének, hogy a PS3-at az összes frissítés elkerüli.

Készül a Fallout 3 újabb javítása

A Bethesda hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint a Fallout 3 mindegyik változatához új javítást készítenek - el is kélne a segítség...

Fallout 3

Az emberi gyarlóság mintapéldája volt, hogy megalkottuk az atomfegyvereket és most tessék, 2277-ben a Föld pont ezeknek hála lett sivárabb és elnéptelenedet. De legalább apáink biztosak voltak benne, hogy a gyermekeiknek sikerülni fog a túlélés, ebben az elferdült amerikai, poszt-nukleáris rémálomban. Beért a több éves fejlesztés, a Fallout 3 eggyel több dimenzióban itt van a monitorainkon, újra előmerészkedhetünk a bunkerünkből, hogy feltérképezzük az atomtámadás sújtotta külső világot.

Jól fogy a Fallout 3

A Bethesda Softworks a minap jelentette, hogy jól teljesít legújabb játékuk, ugyanis már 4.7 millió példány kelt el belőle világszerte, mindhárom platformon.

Golden Joystick díjátadó gála - a győztesek

Október 31-én került megrendezésre Londonban a Golden Joystick díjátadó gála, ahol tarolt a Call of Duty 4 és a Grand Theft Auto IV is szerzett két díjat.