Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

Metal Gear Online - vége a PC-s bétának

Ez gyors volt. Csak a múlt héten élesedett PC-n a Metal Gear Online bétaverziója, ám a Konami máris kiadta a végleges változatot. Ha január 26-ig beleveted magad, 3 ezer ingame valuta üti a markodat.

Holnap indul a PC-s Metal Gear Online bétája

Véget ér a három hónapos várakozás. A konzoltulajok után végre a PC-sek is belevethetik magukat a multiplayerbe, hiszen holnap startol el náluk Metal Gear Online bétája.

Új Metal Gearhez toboroz a Konami

Hiába távozott a cégtől Hideo Kojima, úgy tűnik, a Konami továbbra is számol a Metal Gear-sorozattal. Ezt támasztja alá egy álláshirdetés is, amely szerint a cég munkatársakat keres egy új Metal Gear-játékhoz.

Kojima új stúdiója a Sonyval kötött partnerséget

Vége az év eleje tartó rémálomnak: Hideo Kojima bejelentette, hogy új stúdiót alapított, mellyel egy új franchise fejlesztésébe kezd. A független csapat partnerséget kötött a Sonyval, így az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz.

TGA 2015: Kojimát nem engedte el a Konami

Egy hírünk maradt még The Game Awards-fronton, de sajnos ez nem túl pozitív: Hideo Kojimát nem engedte el a Konami a díjátadóra, és így az új Metal Gear Solid díját sem vehette át. Ezt Geoff Keighley a műsor során, élőben jelentette be.

TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.

TGA 2015: Itt nézd vissza a díjátadót!

Ha éjjeli bagoly vagy, ne menj messzire, elvégre hajnali 3-kor kezdődik az idei The Game Awards, amit élőben nézhettek nálunk. Az már biztos, hogy Geoff Keighley csapata tíz világpremierrel készül a díjak átadásán kívül.

TGA 2015: Megvan a jelöltek listája

Már csak kevesebb, mint három hét van hátra az idei The Game Awardsig, a show atyja, Geoff Keighley pedig bejelentette a jelöltek listáját, így a szavazás is kezdetét veheti. A The Witcher 3-at hét kategóriában is jelölték.

Frissítve: Bezárt a Kojima Productions LA?

A legújabb iparági pletykák szerint lehúzta a rolót a Kojima Productions Los Angeles-i stúdiója, az összes dolgozót szélnek eresztették. A csapat a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain munkálataiba is besegített.

A Konaminál az új Metal Gear Solidról beszélnek?

Egyelőre csak pletyka, de állítólag a Konaminál már az új Metal Gear Solidról beszélnek, és ami még fontosabb, tőkeigényes projektként tekintenek rá, ergo valami épkézláb dolog is kisülhet belőle.