Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

Frissítve: Komoly bug maradt az MGS 5-ben

Bármelyik platformon is játssz az új Metal Gear Soliddal, erre érdemes odafigyelned: olyan hiba maradt a játékban, ami akár tönkre is teheti a mentéseidet, és az ugye sosem kellemes.

Brit toplista: élen nyitott a Metal Gear Solid V

Múlt héten két nagyobb megjelenés is akadt, amelyek közül mindkettő könnyedén szerezte meg a dobogó első két fokát. A győztes végül, de megérdemelten a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lett, mögötte a Mad Maxszel.

3 millió példányt szállítottak le a Phantom Painből

Több japán oldalon is feltűnt egy reklám, mely szerint hárommillió példányt szállítottak le eddig a Metal Gear Solid V: The Phantom Painből. Persze ez nem azt jelenti, hogy már el is adtak ennyit belőle.

MGS 5: The Phantom Pain - eligazítás Kojimától

Most, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain a boltokba került, a játék atyja, Hideo Kojima végre megpihenhet. A designer egy videóban köszön el a rajongóktól, reméljük, nem véglegesen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten ütős hétnek nézünk elébe, az ősz első hetére több izgalmas megjelenést is összesűrítettek nekünk a kiadók. A főszerepet persze a Metal Gear Solid V és a Mad Max kapja majd.

MGS 5 - csak a Steam telepítőjét találjuk a lemezen

Néhány kolléga már rátette a mancsát a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain dobozos PC-s verziójára, és meglepődve tapasztalták, hogy a játék fájljai nincsenek rajta a lemezen, csak a Steam 9 megás telepítője.

MGS V: The Phantom Pain - hiányzó letöltőkódok

A Redditen olvasható panaszáradat szerint hoppon maradtak azok a rajongók, akik előrendelték a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4-es Day One Editionjét, a csomag ugyanis nem tartalmazta a szükséges letöltőkódokat.

Mikrotranzakciók az új Metal Gear Solidban

Egyelőre nem sok konkrétumot tudunk róla, de biztos, hogy lesznek mikrotranzakciók a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben. A Konami a megjelenés környékén árulja majd el az első részleteket.

Metal Gear Solid V - megérkezett a launch trailer

Befutott a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain launch trailere, amely egyúttal az utolsó olyan előzetes a sorozat történetében, amit maga Hideo Kojima rendezett és vágott nekünk.

Metal Gear Solid V - PC-re nem lehet előtölteni

A Metal Gear Solid online közösségi menedzsere, Robert Allen Peeler a Twitteren erősítette meg, hogy a Metal Gear Solid V PC-s változatát sajnos nem lehet előtölteni - ellentétben a konzolos verziókkal.