Path of Exile PC

Free-to-play akció-szerepjáték Új-Zélandi stúdiótól.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Fedezzük fel a Path of Exile feneketlen bányáit!

Az Azurite-bányák sötét gyomrába vezet minket a Path of Exile legújabb kiegészítője. A végtelenségig nyúló, s közben egyre nehezedő új helyszínen csak tőlünk függ majd, hogy milyen mélyre merészkedünk.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

Xbox One-ra tart a Path of Exile

A Diablo legjobb ingyenes alternatívája Xbox One-on is tiszteletét teszi - tudtuk meg a Grinding Gear Gamestől. Tartalmilag sem érheti csorba a konzolos verziót, mindent megkapunk, amit PC-n is. Előzetessel ünnepeljük a hírt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szokásosnál is sűrűbbnek ígérkezik a Steam indie felhozatala a héten, amit néhány megkésett port és újrakiadás kísér majd. Még mindig tart a mamutszezon, és Link is visszatér egy régi-új kaland erejéig.

Dátumot kapott a Path of Exile: The Awakening

Sikeresen zárult az áprilisban meghirdetett Path of Exile kiegészítőjének, a The Awakening a zárt bétája, így a Grinding Gear Games ma megerősítette, az expanzió végleges változata július 10-én jelenik meg.

Path of Exile: The Awakening - indul a bétateszt

Hamarosan vadonatúj kiegészítővel erősít a nagy sikerű Path of Exile. A The Awakening azonban már idejekorán kipróbálható lesz, a Grinding Gear Games ugyanis április 20-án elindítja az új csomag zárt bétáját.

Heti hírösszefoglaló - 39. hét

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött: bejelentették az új Total Wart, szörnyülködhettünk az ősszel érkező játékok extravagáns gépigényein és megtudtuk, hogy jövő év elején könnyes búcsút veszünk a PS Home-tól.

Már hétmillióan regisztráltak a Path of Exile-ra

A free-to-play akció-szerepjáték fejlesztője, a Grinding Gear Games bejelentette, hogy immáron hétmillió regisztrált felhasználót tudhat magáénak a Path of Exile. Bizonyára az is jót tett neki, hogy Ázsiában is megvetette a lábát.

Path of Exile - elindult a nyílt bétateszt

A független Grinding Gears Games akció-szerepjátéka kitárta kapuit, s várja a stílus után érdeklődőket. A Path of Exile-ban minden benne van, ami számít: gigantikus skillfa, random pályák, ranglista, globális PvP versenyek.

Path of Exile - hét perc gameplay

Érdemes figyelni az új-zélandi Grinding Gear Games free-to-play akció-szerepjátékára, hiszen fizetős címeket megszégyenítő grafikával és képességfával van megáldva. Az IGN jóvoltából most betekintünk a játékmenetbe.