Xbox One-ra tart a Path of Exile

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Diablo legjobb ingyenes alternatívája Xbox One-on is tiszteletét teszi - tudtuk meg a Grinding Gear Gamestől. Tartalmilag sem érheti csorba a konzolos verziót, mindent megkapunk, amit PC-n is. Előzetessel ünnepeljük a hírt.

A Grinding Gear Games szerint idén Xbox On-ra is megjelenik a PC-n rendkívül sikeres free-to-play akció-szerepjáték. Tartalmilag teljesen meg fog egyezni a két verzió, lévén a közelgő 3.0.0-s kiegészítő minden extrája (az Act Five-val) már alapból benne lesz a konzolos változatban.

Pontos megjelenési dátummal nem szolgáltak a srácok, annyi biztos, hogy az xboxosok a PC-sektől elszeparált realmen kalandozhatnak majd. A játékot egyértelműen a Diablo ihlette, számos karakterosztály áll a rendelkezésünkre, rengeteg képességgel és megszerezhető cuccal. A Path of Exile világa veszélyes hely, megannyi ellenséget kell legyőznünk értékes lootért cserébe.

A portolást egy kis csapat végzi a stúdión belül - ők készítették el a játék DirectX 11-es verzióját is.

Habár alapból ingyenes lesz a játék, mikrotranzakciókkal egy sor kozmetikai elemhez hozzájuthatunk.

3.
3.
Prax
Remélem a trade-re kitalálnak valamit, mert most egy külső oldalon lehet lebonyolítani, aztán a sok faszarc meg azt csinálja, hogy felrak valamit olcsón, hogy nyomja lefelé az árakat. Aztán szépen felvásárolja a többiét, és azt is felrakja olcsón, de nem adja el(simán nem ír vissza,a parasztabb még a dndzik), így a töredék áron snipeolhat pár értékes cuccot.
2.
2.
Gykrizsi
Király, kellet már úgy is valami hiánypótló a diablo helyére, amig ott nincs különösebb mozgás. Ingyenes, így biztosan meglesem.
1.
1.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Ez egy nagyon jó cím lesz xbox one-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...