Devil May Cry 4

Hiroshi Kobayashi sikerjátékának második folytatása (a Devil May Cry 3 az előzményeket mutatta be). A horror-akció sorozat legújabb része Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, valamint PC-re.

Nagy karácsonyi nyereményjáték a GK-n

Nagy karácsonyi nyereményjátékunkban eredeti játékokat, gazdagon felszerelt ajándékcsomagokat, és az Überkonzol jóvoltából egy Xbox 360-at is nyerhetsz!

Rosszul teljesített a PC-s Devil May Cry 4

A Capcom szerint jóval kevesebb fogyott a PC-s Devil May Cry 4-ből, mint arra számítottak volna. Mindennek oka természetesen a kalózkodás.

Úton a Devil May Cry és a Resident Evil képregény

A DC Comics nemrég bejelentette, hogy társul a kiadó és fejlesztő Capcommal, hogy papírra vessék a Resident Evil és a Devil May Cry sorozat történeteit.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

A heti játékmegjelenések

A múlt hetinél ezúttal sokkal jobb a felhozatal: kicsit megkésve, de jön a PC-s Devil May Cry 4 és az X360-as Unreal Tournament 3, de lesz Civilization és Beijing 2008 is.

Tölthető a Devil May Cry 4 PC-s demója

Végre elérkezett az idő, hogy a PC tulajok is kipróbálhatják a Devil May Cry negyedik részét, egy demo formájában, amelyet 10 percen át püfölhetnek.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Extra tartalom a PC-s Devil May Cry 4-ben

A Capcom által fejlesztett Devil May Cry negyedik része konzolon már sikert aratott, hamarosan pedig a PC-re is megjelenik a Dante legújabb kalandjait bemutató epizód.

Devil May Cry 4

Nincs olyan ember a világon, aki nem ismerné a Szellemirtók vicces és szórakoztató csapatát, akik szellemek befogásával szerzik meg mindennapi betevőjüket New York utcáit barangolva. Eközben a világ másik felében az ázsiai kultúrával rendelkező emberek állának a földbe csapódása jellemzi csodálkozásukat a szellemek megjelenítésén és vicces kinézetük láttán. Emellett még nagyobb csodának számít, hogy a szellemeket lézerrel szokás befogni. A kultúra eltérő, így nem meglepő, hogy a játékok is egyediek, melyeket a távoli keletről hoznak be az európai játékpiacra. A Capcom jelenleg a legnevesebb eme játékok fejlesztői között. Olyan játékok születtek (és születnek mai napig) kezeik között, mint a Street Fighter, Mega Man, Onimusha és utoljára, de nem utolsó sorban a Devil May Cry is.

Devil May Cry 4 - egymillióan töltötték le a demót

Január 24-én vált elérhetővé az Xbox 360-as Devil May Cry 4 kipróbálható változata, megjelenése óta pedig több, mint egymillió felhasználó töltötte le.