PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.

A Sony kiáll az exkluzív játékok első napos PS Plusba kerülése ellen

A PlayStation-veterán vezető, Shuhei Yoshida egy interjúban mondta el, hogy nem tervezik, hogy az exkluzív játékaik már a megjelenésük napján bekerüljenek az előfizetéses szolgáltatásukba.

Ma éjjel érkezik a következő State of Play

A Tokyo Game Show-t megelőzve ma éjszaka egy újabb közvetítéssel jelentkezik a PlayStation csapata. A durván húszperces adás során tíz új játékot láthatunk majd.

Visszavonul Masayasu Ito, a PlayStation-konzolok vezető mérnöke

Harminchat év kitartó munka után visszavonul a Sony Interactive Entertainment alelnöke és a PlayStation mérnöki vezetője, Masayasu Ito. Az úriembernek köszönhetjük a PS4-et, a PS5-öt és a PS VR-t is.

A Microsoft szerint kétszer több PS4 fogyott, mint Xbox One

Egy, a brazil versenyhatóságnak benyújtott dokumentumban erősítette meg a Microsoft, hogy az előző konzolgeneráció látványos Sony-győzelemmel zárult.

21,7 millió PlayStation 5-öt szállítottak már le a boltok polcaira

Számos érdekes adat közül mazsolázhatunk a Sony legutóbbi negyedéves kimutatásából.

Próbaidőszakkal bővült a megújult PlayStation Plus

A drágább Extra- és Premium-csomagokra is úgy fizethetünk elő immár, hogy az első hét napon ingyen játszhatunk - kivéve, ha már van PlayStation Plus Essential-előfizetésünk.

PlayStation Plus vs. Xbox Game Pass

A megújult PlayStation Plus rajtjával adta magát, hogy a nagy rivális, az Xbox Game Pass mellé állítsuk a rendszert. Alaposan megtúráztattuk mindkét szolgáltatást, most pedig eljött az ideje, hogy ítéletet hirdessünk felettük.

Bemutatkozott a PlayStation Stars, a Sony új hűségprogramja

A Sony így próbálja meghálálni a játékosok elkötelezettségét a PlayStation-konzolok iránt.

Miben különbözik a PlayStation Plus amerikai és európai játéklistája?

Végre hozzánk is megérkezett az új PlayStation Plus, néhány várva-várt játék azonban lemaradt a nagyobb csomagok kínálatáról. Ennek oka, hogy régiónként némileg eltér az előfizetéses szolgáltatás játéklistája.

Hamarosan érkezik a 60 Hz a PlayStation Plus PS1-játékaihoz

Egyelőre az európai területeken a PS1-játékok döntő többsége PAL régiós, melynek következtében csak 50 fps-sel élvezhetjük azokat. A Sony viszont hamarosan változtat ezen.