Torment: Tides of Numenera MAC, PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a Planescape: Torment szellemi örököse.
1486710367

Sztoritraileren a Torment: Tides of Numenera

Komoly témákat boncolgat az inXile közelgő szerepjátéka, melyben a fantasy és sci-fi elemek jól megférnek egymás mellett. Lesznek itt ősi hagyatékok, csalás, ókori technológiák és tudattranszplantáció is.
1484906411

Változatos harcok a Torment: Tides of Numenerában

Bő egy hónap, és újabb ígéretes darabbal bővíthetik gyűjteményüket a hardcore szerepjátékok rajongói. A Torment: Tides of Numenera új traileréből megtudjuk, hogy oldhatunk meg többféleképpen is egy kényes szituációt.
1484326800

Aranylemezen a Torment: Tides of Numenera

Elkészült végre az inXile Entertainment RPG-je, így már csak a lemezek sokszorosítása van hátra a februári megjelenésig. Érdekes interaktív trailerrel ünneplik a fejlesztők a bejelentést.
1481812231

Februárban jön a Torment: Tides of Numenera

Az inXile Entertainment végre elárulta, hogy pontosan mikor jelenik meg a Planescape: Torment szellemi örököse. A február végén érkező RPG-t ráadásul kétféle különleges kiadásban is magunkévá tehetjük.
1479310208

Torment: Tides of Numenera - kézzel rajzolva

A legtöbb hardcore szerepjátéknak kimondottan jól áll, ha meseszép, kézzel rajzolt hátterekkel operál. Nincs ez másként a Torment: Tides of Numenerában sem, a legújabb screenshotok már-már pofátlanul gyönyörűek.
1475766000

Torment: Tides of Numenera - meseszerű világ

Ugyan a Planescape: Torment szellemi örökösének szánt Torment: Tides of Numenera csak jövőre jelenik meg, a fejlesztést végző inXile azért igyekszik folyamatosan adagolni a látnivalókat.
1472647229

Torment: Tides of Numenera - egymilliárd év múlva

Noha a kölni rendezvény már egy hete véget ért, az inXile csapata úgy gondolta, most kell kiadni a Torment gamescomos kedvcsinálóját. A videó inkább egyfajta hangulatfokozó - megmutatja, milyen lesz a Föld egymilliárd év múlva.
1470331800

Konzolokra is jön a Torment: Tides of Numenera

Júniusban jelentettük, hogy csak jövő év elején mutatkozik be a Planescape: Torment szellemi örökösének szánt Torment: Tides of Numenera. Az inXile most megerősítette, a premier napján már konzolokra is elérhető lesz a cím.
1465578041

Csak 2017 elején jön a Torment: Tides of Numenera

Idén sem készül el az inXile hardcore szerepjátéka, a fejlesztők a minap bejelentették, hogy a premierre csak 2017 első negyedévében kerül sor. Most már az is biztos, hogy a projekt összes támogatója hozzáférést kap a bétához.
1453917632

Elstartolt a Torment: Tides of Numenera

A kickstarteres támogatóknak szánt bétateszt után végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált a Torment: Tides of Numenera korai hozzáférésű változata. Lássuk, miként muzsikál élesben az inXile hardcore szerepjátéka!