Torment: Tides of Numenera MAC, PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a Planescape: Torment szellemi örököse.
1658160000

Itt van a július második felében érkező Xbox Game Pass-játékok listája

Hat címet tárazott még be júliusra a Microsoft. Ezek között megtaláljuk a megjelenés napján landoló As Dusk Fallst, illetve a Ubisoft-együttműködésből származó Watch Dogs 2-t is.
1560967200

Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban

Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükséges.
1541892833

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.
1526709650

Négy ingyen kipróbálható játék a hosszú hétvégére

A Rainbow Six: Siege mellett további három címet nyúzhatunk térítésmentesen egészen vasárnapig. Az Xbox One-osok a Fallout 4-nek, a PC-sek és a PS4-esek a Shadow of Warnak örülhetnek, de lesz még itt Torment: Tides of Numenera is.
1525082400

Nyolc új játékkal bővült az Origin Access

Egyre bővül az EA előfizetéses katalógusa PC-n is. Havi öt dollárért most olyan játékokat is kipróbálhatunk, mint a Mad Max, a Pillars of Eternity: Hero Edition, vagy a Torment: Tides of Numenera.
1509170448

Hétfőig kipróbálható a Torment: Tides of Numenera

Rengeteg remek játék jelent meg a hétvégén, a tetejébe még halloweeni leárazásokkal is találkozunk, de te mégsem tudsz mivel játszani a hétvégén? Örömmel jelentjük, hogy a Torment: Tides of Numenera szabadon kipróbálható.
1490439603

Brian Fargo a Wasteland 3 után visszavonul

Az iparági veterán, úgy néz ki, 2019 tájékán leteszi a lantot. A szakember az eredeti Fallouttal kezdte az Interplaynél, de ő az inXile Entertainment alapítója is. Nem hagy elvarratlan szálakat maga után, a Wasteland 3-at még befejezi.
1488373200

Launch traileren a Torment: Tides of Numenera

Befutott az inXile által fejlesztett szerepjáték, a Planescape: Torment szellemi örököseként is emlegetett Torment: Tides of Numenera launch trailere. A játék maga tegnap óta elérhető.
1488300960

Torment: Tides of Numenera teszt

Megérkezett a legendás Planescape: Torment szellemi örököse, és pont annyira lenyűgöző, mint anno az előd. A klasszikus szerepjátékok tényleg visszatértek, megkaptuk az eddigi legerősebb versenyzőt!
1488193200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!