Torment: Tides of Numenera MAC, PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a Planescape: Torment szellemi örököse.
1452101400

Torment: Tides of Numenera - indul a béta!

Ugyan nem most azonnal, de azért olyan sokat se kell várni a Planescape: Torment szellemi örökösének bétájára, ami két fázisban indul majd el. Először a játék támogatói, majd mindenki más is kipróbálhatja azt.
1446462008

Torment: Tides of Numenera - csúszik a premier

A Planescape: Torment szellemi örököse ugyan sosem rendelkezett kőbe vésett megjelenési dátummal, sokáig mégis úgy tűnt, hogy még év vége előtt megjelenhet az inXile legújabb RPG-je. Sajnos nem így lesz!
1432220410

Ismét mozgásban a Torment: Tides of Numenera

Az InXile Entertainment eddig nem igazán ölelte keblére a Torment: Tides of Numenera rajongóit. A játékot övező nagy csend akár problémákra is utalhatna, de most szó sincs erről. Az új trailer a játék világát mutatja be.
1417795246

Vadiúj RPG-n dolgozik a Wasteland 2 fejlesztője

Az inXile Entertainment új projekt elkészítésébe vágott. Brian Fargo csapata ezúttal is marad a kaptafánál: szerepjátékot készítenek, noha elsőbbséget a Torment: Tides of Numenera munkálatai élveznek.
1411041600

Először mozog a Torment: Tides of Numenera

Most, hogy a Wasteland 2 gyakorlatilag a megjelenés küszöbén áll, az inXile Entertainment teljes erőbedobással koncentrálhat a másik projektjére, a Torment: Tides of Numenerára. Itt is van belőle az első gameplay videó.
1402995600

2015 végére csúszik a Torment: Tides of Numenera

Az eredetileg belőtt dátumhoz képest durván egy évvel később fog megjelenni a Torment: Tides of Numenera. A fejlesztők azt mondták, eddig csak becsülni tudtak a premiert illetően, de ez a dátum már nagyjából pontos.
1365238800

Rekorder a Torment: Tides of Numenera

Véget ért a Torment: Tides of Numenera Kickstarter-kampánya, és a gyűjtés végösszege nemcsak túlszárnyalta a készítők eredeti elképzelését, de a projekt a legtöbb pénzt hozó játék címét is bezsebelte a crowdfunding oldalon.
1365074132

Torment: Tides of Numenera - Avellone is beszáll

Hamarosan véget ér a Torment: Tides of Numenera Kickstarter-kampánya, és a gyűjtés rendkívül jól halad: a korábbi ígéreteknek megfelelően a Planescape: Torment dizájnere, Chris Avellone is csatlakozik a fejlesztéshez.
1364886005

Torment: Tides of Numenera - az első ingame kép

A inXile Entertainment bemutatta az első ingame screenshotot a Kickstarteren abszolút sikernek örvendő Torment: Tides of Numenera című szerepjátékból. Gyönyörű, előre renderelt, 2D-s környezettel van dolgunk.
1364137200

Chris Avellone is beszállna az új Torment-projektbe

A Planescape: Torment néhai vezető dizájnere, Chris Avellone is csatlakozhat a Torment: Tides of Numenera munkálataihoz, de csak akkor, ha a játék Kickstarter-kampánya eléri a 3,5 millió dollárt.