Metal Gear Solid 3: Subsistence

Az alapjáték multiplayerrel és számos más extrával történő felturbózása.

Kojima tutira megy az E3-ra, de elfoglalt lesz

Hideo Kojima biztosan tiszteletét teszi az idei E3-on, de a két nagykiadó konferenciája után el is hagyja a helyszínt, mert eléggé elfoglalt mostanában.

Kojima szerint haldokolnak az otthoni konzolok

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid nagymestere egy olyan jövőt szeretne, ahol nincsenek platformok, és a játékot szabadon vihetjük a nappaliból az utazásra.

Konami és Capcom klasszikusok PS3-ra?

A God of War első és második részének érkezése felkavarta az állóvizet, s már sokan azon agyalnak, hogy mi is lehetne a következő cím, amely a PS3-ra érkezik.

A PS2-nek vége? Dehogy!

A Playstation Two még nagyon is életképes, erre a Konami is kénytelen volt rádöbbenni és újra is nyomta jó pár játékát. Reméljük még sok kiadó követi a példát.

GDC 2009: Kojima életműdíjat kap a kiállításon

Életműdíjat kap Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja. Az elismerést a 2009 Game Developers Choice Awards-on veheti majd át, a ma kezdődő GDC-n.

Saját stúdiót alapított Solid Snake szinkronszínésze

David Hayter többek között orgánumáról lehet ismerős számotokra, hiszen az ő hangján szólalt meg Solid Snake a Metal Gear Solid játékokban.

Hideo Kojima ki akarja nyírni Snake-et

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozatnak, és annak hősének, Snake-nek a megalkotója belefáradt a folytatásokba, szeretne pontot tenni a történet végére.

Metal Gear Solid mozi az Equilibrium rendezőjétől

Régóta nyílt titok már, hogy film készül a Metal Gear Solid alapján, és a munkálatokat a Sony Pictures végzi majd, mostanra pedig a rendező személye is ismertté vált.

Húsz éves a Metal Gear Solid-sorozat

Aligha akad olyan játékos, aki legalább hallomásból ne ismerné a Metal Gear Solid-sorozatot, mely a napokban töltötte be huszadik életévét.

Kojima online zombis játékot készítene

Bár a Metal Gear Solid-sorozat negyedik része még hegesztés alatt áll, Hideo Kojima mester már elmesélte a külföldi Edge magazinnak következő játékának ötletét.