Hideo Kojima ki akarja nyírni Snake-et

  • Írta: Daks
  • 2008. április 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozatnak, és annak hősének, Snake-nek a megalkotója belefáradt a folytatásokba, szeretne pontot tenni a történet végére.
Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozatnak, és annak hősének, Snake-nek a megalkotója belefáradt a folytatásokba, szeretne pontot tenni a történet végére.

Ezt maga Kojima mondta egy amerikai magazinnak adott interjúban. A díjnyertes játékdesigner a következőket nyilatkozta: "Nem akarom azt mondani, hogy ez lesz az utolsó rész..." - mármint a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - "...de ha nem mondom, az emberek újabb MGS-t akarnak majd tőlem. [...] Ez egy játék, még ha Snake meg is hal, a sorozat élhet tovább, például könyvek és képregények formájában - már van is pár ötletem."

A rajongóknak mindeképpen rossz hír, mindig nehéz elbúcsúzni valamitől, amit szeretünk, de valljuk be, jobb a csúcson abbahagyni. Kojima egyébként szeretne új vízekre evezni, és egy vadi új, szintén Playstation 3 exkluzív sorozatnak kívánja szentelni élete következő szakaszát.
14.
14.
Dcrysis02
Hmm..megint csak magadat bizonyitod kisfiam.Na mind1.
12.
12.
G Logan
mi van a kivégzésekbe nagy telivan a neten a igazi látam több tucatott és egy csepetse lettem depi de gyenguszok vagytok.
11.
11.
Dcrysis02
Hát,ha Kojima értené azt a viccet hogy "Büdös Sárga" akkor örülnék neked.És ha te túljutottál volna azokon a szinteken amikre minket teszel,akkor nem dobálóznál rasszista kifejezésekkel.Értem én a viccet,értettem volna ha az az lett volna amit ideirtál.Tudod,nemtudom elhinni hogy "állitólagos" felnőtt létedre(Mivel mindenkit kisebb szintre sorolsz)ennyire hülye egy ember vagy.
9.
9.
Dcrysis02
Istenem,nem akarlak látni ha Irakban vagy valahol katonák halnak meg Veny!!Tiszta depi lehetsz mindig :((((((

Vagy csak a videójátékokra vonatkozik??
7.
7.
lac15
6 látszik h megvan az életkorod

a 12év:D:D
5.
5.
Dcrysis02
4:Ejnye,ejnye temetünk egy képzeletbeli titkosügynököt??
3.
3.
Vincenzo
Ha a másik sorozata is legaláb olyan jó lesz mint az MGS akk annyit üzenek neki h hajrá...
2.
2.
gamekapocs2007
Hideo Kojima - Egy ember akit nem a pénzt hajtja....
1.
1.
huszti
hm...erre kíváncsi leszek :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...