Sid Meier's Ace Patrol IPHONE

Új játék készül iOS-eszközökre, amit maga Sid Meier tervezett.

Nyugdíjba küldi néhány mobilos játékát a 2K

Több játékát is levette a 2K Games az Apple alkalmazásboltjából, aminek az az oka, hogy az iOS 11 érkezésével megszűnik a 32-bites appok támogatása. Egy részük csak ideiglenesen kerül ki a kínálatból, ezeket 64-bitessé alakítják.

Frissítve: Firaxis-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal is ütős ajánlattal rukkolt elő a Humble Bundle csapata, legfrissebb akciójukban Firaxis-játékokra csaphatsz le. Egy dollárért már tiéd lehet az XCOM rebootja, tizenötért pedig a Civilization: Beyond Earth is behúzható.

Sid Meier-játékok a Humble Bundle-ben

Elrajtolt az új Humble Bundle is, mostantól két héten át Sid Meier-játékokra lehet befizetni a már megszokott, igen kedvező áron. Emellett a 2K bejelentette, hogy pénteken jön a Civilization V bővített kiadása.

PC-re is megjelent Sid Meier új játéka

Csak ideiglenesen volt iOS-exkluzív Sid Meier legújabb saját tervezésű játéka: az Ace Patrol végül a Steamen is letölthetővé vált, igaz, a PC-s változat nem free-to-play, tíz eurót kell fizetni érte.

iOS-exkluzív lesz Sid Meier következő játéka

Az Ace Patrol című első világháborús stratégiát maga Sid Meier tervezte, ami viszont különösen érdekes, hogy a játék kizárólag iOS-kütyükre jelenik meg, és free-to-play lesz.