The Order: 1886 PS4

Steampunk akciójáték készül kizárólag PlayStation 4-re.

Aranylemezen a The Order: 1886

A Ready at Dawn csapata pezsgőben fürdik (szó szerint), hiszen a The Order: 1886 munkálatai befejeződtek, a játék biztosan megjelenik február 20-án. Az előrendelők sem maradnak extra tartalmak nélkül.

The Order: 1886 - Little Bobby Paige teaser

Fogalmunk sincs, hogy pontosan mit akar beharangozni a Ready At Dawn a The Order: 1886 legújabb kedvcsinálójával, de ez a szomorú mese nem sok jót sejtet. A PS4-exkluzív cím jövő hónapban fog megjelenni.

PlayStation 4 - tizenöt konzol-exkluzív 2015-re

A Sony egy látványos videómontázzsal jelentkezett az újév első napján. Ha kíváncsi vagy, milyen exkluzív címeket tartogat a konzolgyártó 2015-re, akkor jól figyelj! Stílszerűen 15 sikervárományosba nézhetünk bele.

The Order: 1886 - Elindult a vírusmarketing

Hangulatos élőszereplős hangulatfokozót kapott a jövő év egyik sikervárományos PlayStation 4-exkluzív shootere, a The Order: 1886. Ebben a BCO News riportere jelentkezik be Londonból, ahol különös leletre bukkantak.

The Order: 1886 - csatlakozz a rendőrséghez!

Rövid teaser trailert kapott a PlayStation 4-exkluzív The Order: 1886, melyben nem sok minden történik, ennek ellenére jól megragadja a játék hangulatát, így érdemes lehet ránézni.

Itt van még 15 perc az The Order: 1886-ból

Újabb játékmenet-videó látott napvilágot a The Order 1886-ból, ezúttal 15 percig mozog a játék. A múltkori félórás videó hamar eltűnt, így valamennyit bepótolhat az, aki lemaradt róla.

The Order: 1886 - Félórányi gameplay

A PlayStation Experience-en kipróbálható változatban is jelen volt a Ready At Dawn várva várt külső nézetes shootere, a The Order: 1886. A demót az egyik francia magazin rögzítette, így most Ti is megnézhetitek.

The Order: 1886 demóteszt

Robosztus zeppelin szeli át London egét, a Rend tagjai a levegőben hatolnak be a léghajóba. Jó okuk van rá: a lázadók minden jel szerint merényletet terveznek végrehajtani a Brit Birodalom egy prominens személye ellen.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

The Order: 1886 gameplay trailer

A kora reggeli The Game Awards-os bemutató után újabb kedvcsinálót tudunk mutatni a februárra datált The Order: 1886-ról. A friss kedvcsináló egy rövid konyhai perpatvart mutat be.