The Order: 1886 PS4

Steampunk akciójáték készül kizárólag PlayStation 4-re.

Nagy változások a The Order: 1886 alkotóinál

Új vezérigazgatót igazolt a fejlesztőcsapat, amely egy új irodát is nyitott Austinban. A srácoknál két új cím is készül, de a The Ordert is folytatnák, ha a Sony áldását adja majd rá.

Fotómódot kapott a The Order: 1886

Fotómóddal bővült a PlayStation 4 eddigi leglátványosabb címe, a The Order: 1886. Az extra nem csak arra jó, hogy pazar képeket készítsünk, hanem magát a játékot is végigjátszhatjuk több kamerafilter segítségével.

The Order: 1886 teszt

Máig vitatott téma, hogy hol húzódik a határ a filmszerűség és a játszhatóság között. A The Order: 1886 sok mindent feláldozott a vizualitás és történetmesélés kedvéért, így csak egy egyszer használatos TPS lett belőle.

Brit toplista: még mindig vezet a Dying Light

Habár a múlt héten nem is érkezett olyan cím, ami megszorongathatta volna a játékot, ettől függetlenül jár a kalaplengetés a Techlandnek: még mindig vezet a Dying Light a brit játékeladási toplistán.

Brit toplista: az élen nyitott a Dying Light

Végre dobozos változatban is beszerezhető a Dying Light, ami ennek örömére azonnal a szigetországi eladási lista élére ugrott, maga mögé szorítva a még mindig nagyon kapós CoD: Advanced Warfaret és az új Dragon Ballt.

Így nézne ki Londonon kívül a The Order: 1886

A Ready at Dawn csapata egy fél tucat árulkodó artworköt és egy trailert pakolt fel a The Order: 1886 Facebook-oldalára. Ezek szerint Londonon kívül is van élet a neo-viktoriánus világban - érik a folytatás?

Brit toplista: az élen nyitott a The Order: 1886

Rengetegen vártak a The Order: 1886-ra, aligha meglepő, hogy a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott. A múlt hét többi újonca nem rajtolt ilyen fényesen.

A jó, a rossz és a csúf

Újabb héten vagyunk túl, ideje jutalmaznunk az elmúlt napok hírtermését. Kiválasztottuk a legjobb, a legrosszabb és a legcikibb történéseket, nem meglepő módon a The Order: 1886 itt is főszerepet kapott.

The Order: 1886 - befutottak az első értékelések

Holnap kerül boltokba a PlayStation 4 soron következő exkluzív címe, a The Order: 1886, ennek apropóján befutottak a játék első értékelései, és megkaptuk a launch trailert is hozzá.

Ők szinkronizálnak a The Order: 1886-ban

A The Order: 1886 legújabb fejlesztői naplójában betekintést nyerhetünk a karakterek tervezési folyamatába, ellátogatunk a motion capture részlegbe és a szinkronszínészekről is lehull a fátyol.