Saints Row

GTA ihlette akciójáték a THQ-tól és a Volition Incorporated-től. Nem tűnik rossznak, aki szereti a stílust, az mindenképpen próbálja ki!
Típus: Akció, Lövöldözõs

Folytatódik a Saints Row

Már készül a Saints Row 2 - tudtuk meg a THQ jelentéséből. Az első rész PS3-as átíratát leállították, a második azonban már mindkét nextgen konzolra meg fog jelenni.

Tavasszal érkezik a PS3-as Saints Row

Közel három hete röppent fel a pletya, miszerint PlayStation 3-ra is elkészül a GTA-játékokra építő Saints Row - a THQ ma hivatalosan is megerősítette a korábbi híreket.

PlayStation 3-ra is lesz Saints Row?

Elképzelhető, hogy az augusztusban megjelent, X360-exkluzív címként bejelentett Saints Row PlayStation 3-ra is megjelenik a THQ jóvoltából?

Télapó skin a Saints Row-hoz

A Volition Games tegnap egy kisebb karácsonyi ajándékkal lepte meg a Saints Row rajongóit, mely nem más, mint egy Xbox Live-ról letölthető télapó skin!

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!

A Gears of War az aktuális Xbox Live-kedvenc

A most megjelent Gears of War nem kicsit tetszett meg a közönségnek, így nem ért minket váratlanul kitűnő Xbox Live-szereplése sem a kiváló többjátékos módjával.

Új többjátékos pálya a Saints Rowhoz

A THQ és a Volition új többjátékos pályát jelentetett meg az X360-exkluzív Saints Rowhoz. A térkép az Xbox Liveról tölthető pár pontért cserébe természetesen...

Kiegészül a Titan Quest, folytatódik a Juiced

Az Electronic Artshoz hasonlóan a THQ is közszemle tárgyává tette negyedéves üzleti beszámolóját - ahogy az előbbi, úgy az utóbbi kiadó is okozott meglepetéseket.

A Splinter Cell: Double Agent az Xbox Live legjobbja

Megérkezett az Xbox Live legjobbjait összesítő, tíz címet felvonultató lista. Nem nagy meglepetés, hogy az élen a most megjelent Splinter Cell: Double Agent található.

Még mindig a Call of Duty 2 a legjobb X360-n

Az Xbox Live karbantartásán szorgoskodó jómunkás emberek statisztikát készítettek az X360 tíz legnépszerűbb játékának címével - nagy meglepetések nincsenek.