Tavasszal érkezik a PS3-as Saints Row

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 31.
  • Bejelentés
Közel három hete röppent fel a pletya, miszerint PlayStation 3-ra is elkészül a GTA-játékokra építő Saints Row - a THQ ma hivatalosan is megerősítette a korábbi híreket.
Közel három hete röppent fel a pletya, miszerint PlayStation 3-ra is elkészül a GTA-játékokra építő Saints Row - a THQ ma hivatalosan is megerősítette a korábbi híreket.Az eleddig X360-exkluzív Saints Row a Microsoft újgenerációs gépén rendkívül sikeres volt, ebből kifolyólag a THQ részéről butaság lett volna PlayStation 3-ra nem megjelentetni  a címet. A játék új változatáról annyit tudni egyelőre, hogy tavasszal jelenik meg - várjuk az első infókat és képeket!
3.
ldavid
GTA4 lesz PC-re is, csak előbb értelem szerűen a konzolokra nyomják, mint ahogy a korábbi részeknél is..
2.
kharami
én kiprobáltam x360 on a demot, nos jonak jo szépnek szép de SZAGGGGAT itt ott!Könyörgöm ekkora foshalom optimalizáciot egy ilyen hardvernél!

Ps3 nál is már félek hogy mi lesz! :/
1.
SanAndriska
Hát a GTA 4 most készülget ugye, de én még nem igazán hallottam oyan hírt hogy PC-re is lesz majd. Asszem X360-on meg PS3-on lesz majd. Biztos nagy könyörgés lesz majd hogy átírják PC-re, de ki tudja mi lesz?

Amúgy szerintem ez egy kafa gém a képek alapján. Meg a videóban sem tűnik rosznak ami fenn van az oldalon. Igazából szívesen ki is próbálnám ha lenne egy X360-om. De nincs! (Sajna)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...